Vas hírek

Megye › Vas

Fejlemények a felfüggesztett birkózók ügyében

21.03.01 11:38

Rendezték viszonyukat a szövetségi kapitánnyal és a magyar szövetséggel (MBSZ) azok a birkózók, akiket szeptemberben felfüggesztettek, így visszatérhettek a szabadfogású válogatotthoz és Ukrajnában már együtt készülnek társaikkal.

Megtalálták a hajdani jáki apát 500 éves miseruháját

21.02.26 11:41

A főszentély előtt eltemetett rangos egyházi méltóság, feltehetően egy hajdani jáki apát papi ornátusát, arany és ezüst színű fémszálakkal gazdagon átszőtt miseruháját találták meg a jáki Szent György-templomban végzett ásatáson – közölte szerdán a…

Futsal NB I: az Újpest 3–0-ról felállva szerzett pontot a Népligetben

21.02.25 22:10

A listavezető Szombathely 5–0-ra, a második helyen álló Berettyóújfalu 3–0-ra nyert a férfi futsal NB I-es bajnokság rájátszásának második fordulójában, de a nap rangadója az alsó házban volt: a Ferencváros és az Újpest végig parázs hangulatú mérkőzésen…

Eközben Vas megyében: úgy végigtrágyázták a 8-as főutat, hogy korlátozni kellett a forgalmat

21.02.25 15:53

A Vasvár felé haladó traktor kicsit hígra vette a figurát, miután a pótkocsijában lévő szarvasmarha-trágyával emberesen végigszórta a 8-as főutat. Erre mondhatnák a nyugatiak, Meanwhile in Hungary, vagy valami ilyesmi.

A(z) "Vas" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

Busznak ütközött, majd elhajtott egy autó Sárvár közelében

Az autó megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

Nagyvilág

Meghosszabbították a német kormány különleges felhatalmazását

Meghosszabbította a német szövetségi parlament (Bundestag) csütörtökön a koronavírus-járvány elleni védekezésre a szövetségi kormánynak adott különleges törvényhozási felhatalmazást.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló