Várpalota hírek

Magyar település › Várpalota

Tiltott viadalokra lopják a kutyákat a várpalotai házaktól?

21.03.04 14:47

Súlyosan megsérült egy kiskutya, akit gazdája szerint ki akartak húzni a kerítésen a várpalotai Mandulás lakótelep társasházának egyik udvarából.

Bántalmazta, fenyegette feleségét a rendőrtiszt

21.03.03 16:20

Az italozó életmódot folytató 48 éves férfi rendszeresen szidalmazta, megalázó megjegyzésekkel illette, bántalmazta a feleségét.

MÁV applikáció: Várpalota felzárkózik

21.02.26 16:43

A MÁV új applikációjában is megvásárolhatók lesznek a helyi buszbérletek Várpalotán március 1-jétől. A fejlesztés illeszkedik a MÁV-Volán-csoport fejlesztéssorozatába – közölte a Volánbusz elnök-vezérigazgatója. Pafféri Zoltán elmondta, hogy az…

Részegen ellopták a főnökük autóját, hogy még több alkoholt tudjanak venni

21.02.26 16:43

Vádat emeltek három férfi ellen, akik ellopták a főnökük autóját. A munkatársak, miután a szállásukon kifogytak az italból, úgy döntöttek, szereznek még alkoholt. Először elkötötték a főnökük autóját, azonban a rendőrök hamarosan elfogták őket, a sofőrt…

Veszélyesnek minősítették Budapest levegőjét

21.02.22 11:16

A Nemzeti Népegészségügyi Központ Tököl, Százhalombatta, Várpalota, Nyíregyháza, Miskolc, Sajószentpéter, Kazincbarcika, Putnok és Hernádszurdok mellett Budapest levegőjét is veszélyesnek minősítette a magas szállópor-tartalom miatt. A legtöbb…

A(z) "Várpalota" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Nem fizette ki a pénzbírságot, lecsaptak a várpalotai rendőrök

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

Megye

Havazik a Bakonyban, 13 munkagéppel dolgozik a közútkezelő

Havazik a Bakonyban, Veszprém megye három mérnökségén 13 munkagép dolgozik rotációban a közútkezelőnél – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője kedden az MTI-vel.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Életmód

Milliárdokra pályázhatnak a falun működő kis cégek

Az ötezer fő alatti falvak vállalkozásai egyenként 2-10 millió forint összegű beruházási támogatásra pályázhatnak 25 milliárd forint keretösszegben a koronavírus okozta válság utáni újraindulás megsegítésére.

 

Kategória ajánló