Városliget hírek

Budapest › Városliget

Karambol történt a budapesti Városligetben

19.02.13 22:22

A tűzoltók megszüntetik a forgalmi akadályt. Összeütközött két személygépkocsi Budapest XIV. kerületében, a városligeti Kós Károly sétányon. Az első hírek szerint egy sérültje van a balesetnek, őt a mentők ápolják. A műszaki mentést végző fővárosi…

Ilyennek ígérik a Városliget új, óriási játszóterét

19.02.06 10:43

Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb játszóterét kezdték el építeni a Dózsa György út és az Ajtósi Dürer sor kereszteződéséhez közeli területen. A városligeti Nagyjátszótér több mint 13 ezer négyzetméteren kap helyet, és a tervek szerint ősztől…

Most emiatt akadt ki Sebestyén Balázs

19.02.04 12:04

Miközben a Rádió1 műsorvezetője a gyermekeivel élvezte a Fővárosi Nagycirkusz előadását, addig elvitték a környéken leparkolt autóját.

Látogatható lesz Budapest rejtett kincse

19.02.04 10:22

A Városliget egyik legrégebbi és legszebb építményét, az egykor a millenniumi kiállításnak is otthont adó épületet a Liget Budapest Projektnek köszönhetően felújítva veheti birtokba a közönség 2019-ben.

Százmillióval drágult az új Néprajzi Múzeum tervezése

19.01.28 14:54

Novemberben vonta vissza a bíróság a Városligetbe tervezett új Néprajzi Múzeum építési engedélyét, decemberben az épület tervezésének díja mégis majdnem százmillióval drágult. A projekten dolgozó mérnöki konzorcium és a megrendelő…

A(z) "Városliget" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Budapest

Hollik szerint a főváros felelőssége, ha félkész betonmonstrumok maradnak a Városligetnél

Összesen 4350 milliárd forint összértékű fejlesztésekről van szó. Korrekt együttműködésre törekszünk Budapest új vezetőivel, ugyanakkor a kormány azt kéri, hogy a Fővárosi Közgyűlés egyenként döntsön a már érvényben levő…

Kultúra és szórakozás

Miklós Péter: Ötvenhat hősei példát adtak szabadságszeretetből

Miklós Péter, a Tornyai János Múzeum igazgatója és az Emlékpont intézményvezetője Maroslele önkormányzata és a település általános iskolája közös október 23-i megemlékezésén mondott ünnepi beszédet.

Sport

Mindkétszer Kínában ugranak medencébe a legjobbak

A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA jövőre is megrendezi az úszó Bajnokok Sorozata elnevezésű viadalt, amelynek mindkét állomása Kínában lesz.

Autós

Ételadománnyal fizetik a parkolási bírságot

Las Vegasban egy hónapon keresztül van lehetőség arra, hogy a parkolási bírság összegét tartós élelmiszerrel váltsák ki a helyiek, hogy ezzel is a rászorulóknak gyűjtsenek az ünnepekre.

 

Kategória ajánló