Városliget hírek

Budapest › Városliget

Karácsony: Nem ígérjük, hogy nem fogunk hibázni

19.11.05 16:19

Az új főpolgármester szavaival nyitotta alakuló ülését az új Fővárosi Közgyűlés. A vendégek között információnk szerint ott van Gyurcsány Ferenc is.

Vasmacskával fogják ki a Dunából a bedobott elektromos bérrollereket

19.11.05 09:11

Mágneshorgászok bejelentés alapján két Lime-ot szedtek ki Budapesten a Dunából  A harmadikat a Városligeti-tó nyelte el, de azt nem találták meg –  írja a Bors nyomán az Index.

Karácsonyék nem kérik az Új Nemzeti Galériát a Ligetbe

19.11.04 18:55

Parkosítani szeretnék a tervezett múzeum helyét, a Liget-projekt épületei közül azok bukhatnak, ahol még nem kezdődött el érdemben a kivitelezés.

Szabó László: Felhívás a Liget Budapest projekt megmentéséért

19.11.01 16:24

Legyen a Városliget még inkább a kultúra a művészetek, a pihenés gyönyörű központja!

A Liget-projektet is törvény védi

19.10.31 10:22

A Városliget fejlesztése a törvény erejénél fogva kiemelt állami feladat, így az ott létrejövő épületekhez az építési engedélyt a kormány irányítása alatt álló, a törvényben meghatározott kormányhivatal adja ki.

A(z) "Városliget" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Budapest

Két elektromos rollert kellett kihalászni a Dunából

Egy harmadik a városligeti tóban van, de azt nem találták meg.

Gazdaság

Margaréta buszforduló: „Be lehet tekinteni a tervdokumentációba”

Még be sem fejeződött a Margaréta buszforduló kiépítése, akadt olyan ellenzéki önkormányzati képviselő, aki máris kifogást emelt ezzel szemben különböző internetes felületeken. Ez a beruházás december végéig készül el, akkora lesz…

Életmód

A balesetveszélyes csúszdákat tesztelte az Index: csak védőfelszerelésben érdemes használni

Az Index forgatott a 16. kerületi, Reformátorok terén épült új játszótér balesetveszélyes csúszdáinál. Letesztelték a csúszdákat, amelyek továbbra is sérüléseket tudnak okozni még egy felnőttnek is (bár felnőttek nem is…

Politikus

A nap vicce: ő volt Gulyás Gergely kedvenc politikusa

Sokszínű egyéniség volt, az biztos. Fotó: MTI/Kovács Tamás A Blikknek adott interjút Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, amelyben többek között az új főpolgármesterről is kérdezték. Gulyás nem meglepő módon azt…

 

Kategória ajánló