Varju László hírek

Politikus › Varju László

A DK szerint a kormány irracionális vágyakat kerget

21.05.19 13:37

Irracionális vágyakat kerget a kormány a jövő évi költségvetéssel - jelentette ki az előterjesztés szerdai országgyűlési vitájában a DK vezérszónoka.

Bizonyíték cáfolja Varju László állítását

21.05.12 18:28

Jobb igazat mondani, mint valótlanságot – így reagált a Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Varjú László állítására.

Varju László tagadja, hogy a kínai vakcina ellen nyújtottak volna be javaslatot

21.05.12 16:19

Letagadta a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, hogy bármilyen kínai vakcina betiltását követelő javaslatot nyújtottak volna be.

A(z) "Varju László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Varju László bejelentette: elkészült az ellenzéki közös program

A közös alapvetés elkészült, a közös kormányprogram ősszel formálódik!

Közélet

Lemondott a legnagyobb észak-írországi kormányzó párt vezetője

Alig három héttel hivatalba lépése után, csütörtök este bejelentette lemondási szándékát Edwin Poots, az észak-írországi felekezetközi koalíciós kormány nagyobbik pártja, a koronahű protestáns Demokratikus Unionista Párt (DUP)…

Politikus

Kitért az újságírói kérdések elől Czeglédy Csaba

A költségvetési csalással megvádolt baloldali jogász, politikus, Czeglédy Csaba ártatlannak vallotta magát a Kecskeméti Törvényszék bírója előtt. Gyurcsány Ferenc ügyvédje csütörtökön elkezdte a vallomástételt, ám órákig csak az…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

 

Kategória ajánló