Várhelyi Olivér hírek

Politikus › Várhelyi Olivér

Várhelyi és Vučić találkozója Brüsszelben

20.09.07 13:49

Hétfői Twitter-bejegyzésében Várhelyi Olivér bővítéspolitikáért felelős uniós biztos megállapította

Várhelyi Olivér: együtt kell működni az illegális migráció megállításához

20.08.18 10:40

Az Európai Unió, a tagállamok és a Földközi-tenger térségének országai közötti, kölcsönösen előnyös együttműködésre van szükség az illegális migráció megállításához.

Minszkbe menne tájékozódni az EU magyar biztosa

20.08.15 15:52

Készen áll arra, hogy a helyszínen tájékozódjon a feféroroszországi helyzetről Várhelyi Olivér, az Európai Bizottság szomszédságpolitikai és bővítési biztosa. A biztos erről a Szabad Európa Rádiónak beszélt.

Várhelyi: a srebrenicai mészárlás nyitott seb Európa szívében

20.07.10 12:17

A délszláv háborúban nyolcezer bosnyák férfi és fiú lemészárlásával járó népirtás továbbra is nyitott seb Európa szívében - jelentette ki Várhelyi Olivér, az Európai Bizottság szomszédságpolitikai és bővítési biztosa.

Várhelyi Olivér az EU bővítési politikájáról tárgyalt Varsóban

20.07.02 18:46

Lengyelország változatlanul támogatja az Európai Unió (EU) bővítési politikáját – jelentette ki Jacek Czaputowicz lengyel külügyminiszter csütörtökön Varsóban a Várhelyi Olivér szomszédsági és bővítéspolitikáért felelős uniós biztossal tartott…

A magyar EU-biztossal tárgyalt az LMP társelnöke

20.06.30 13:56

Az LMP társelnöke Várhelyi Olivér szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős magyar uniós biztossal tárgyalt Brüsszelben.

A(z) "Várhelyi Olivér" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Várhelyi és Vučić találkozója Brüsszelben

Hétfői Twitter-bejegyzésében Várhelyi Olivér bővítéspolitikáért felelős uniós biztos megállapította

Közélet

A szlovák–magyar határon újabb útszakaszt vehetnek birtokba a kerékpározás szerelmesei

A szlovák–magyar határszakaszon a Párkány–Garamkövesd– Helemba–Ipolydamásd–Letkés vonalon az elkövetkező években az EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárút újabb vonala készül el. A projekt társfinanszírozója az Európai Unió…

Politikus

Budapest elutasítja az új migrációs csomagot

Magyarország nem támogatja az Európai Bizottság (EB) új migrációs és menekültügyi javaslatcsomagját, az ugyanis arra kényszerítheti az országot, hogy bevándorlókat fogadjon be – jelentette ki Orbán Viktor.

Politikus

Várhelyi: Az EU 10 millió euróval támogatja a fiatalok munkahelyteremtését a Nyugat-Balkánon

Az Európai Bizottság szomszédságpolitikai és bővítési biztosa elmondta, hogy az ifjúságba történő beruházás további lendületet ad egy erősebb, innovatívabb és dinamikusabb gazdaság számára a térségben.

 

Kategória ajánló