Varga Miklós hírek

Sport › Varga Miklós

Remény himnusza: átdolgozták a Varga Miklós klasszikusát

20.03.25 22:55

Az 1984-es Varga Miklós dal talán még soha nem volt ennyire aktuális, mint most, amikor az összefogásra szükség van, hiszen csak együtt tudjuk felvenni a harcot a vírussal. 

Európa 2020: Mentsük meg a vén Európát, a megtört nőt!

20.03.24 19:32

A dal születését az öreg kontinenst sújtó világjárvány inspirálta. Varga Miklós – aki a dalról készített klipben is feltűnik –...

Nagy a baj! Csúnyán megsérült Varga Miklós

20.01.29 11:02

Varga Miklóst hidegzuhanyként érte az orvosi diagnózis, miután nem szűnő csuklófájdalmai miatt felkereste az ügyeletet. A népszerű énekes a Ripostnak mesélte el, hogy focizás közben sérült meg.

Varga Miklós: sokszor újra kellett terveznem az életemet

19.10.14 09:22

A 62 éves rockzenész, színművész tehetséges iskolások mentorává vált, miközben saját gyermekeinek is egyengeti a karrierjét.

István, a király iskolába megy… Klippremier!

19.10.09 10:46

Elkészült az István, a király iskolába megy…program kisfilmje! Az egész Kárpát-medencét megmozgató kezdeményezés beharangozó klipjében a legendás rockopera emblematikus főszereplői, Varga Miklós, Vikidál Gyula, Feke Pál, Vadkerti…

A Zeneexpresszen nincsen fék: végigbulizza a hétvégét Fásy Ádám – Ezt vétek lenne kihagyni

19.09.06 21:22

Pénteken Bajára látogatott Fásy Ádám és a Zeneexpressz: az esti órákban a Gemenc Természeti Napokon lépett színpadra a Bon-Bon és Varga Miklós, természetesen a „masiniszta” Fásy vezetésével.

A(z) "Varga Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Remény himnusza: átdolgozták a Varga Miklós klasszikusát

Az 1984-es Varga Miklós dal talán még soha nem volt ennyire aktuális, mint most, amikor az összefogásra szükség van, hiszen csak együtt tudjuk felvenni a harcot a vírussal.  Ez lehet a Remény Himnusza.   „A remény himnusza”…

Magyar település

Kezdődnek az igazán látványos munkák a miskolci Y-híd építésénél

Jó ideje folytak az előkészítő munkálatok a projektet tekintve és egyelőre a járvány ellenére sem tapasztaltak különösebb csúszást. A Vörösmarty utca kapacitásbővítését is magába foglaló beruházásnak köszönhetően, várhatóan…

Ismert személy

Vastag Csaba nem láthatja testvére újszülött gyermekét

Nemrégiben új taggal bővült Vastag Csaba családja, ám az énekesnek még nem volt alkalma meglátogatni a csöppséget a koronavírus-járvány miatt.

 

Kategória ajánló