Varga Miklós hírek

Sport › Varga Miklós

Varga Miklós: Bármennyire is kényelmetlen, hordjunk maszkot!

20.09.28 09:11

Az énekes mindenkit arra kér, hogy megfelelő módon ügyeljenek a saját és mások biztonságára, mert sokan még most is túl lazán kezelik a koronavírust.

Varga Miklós: a stúdióban nem apa vagyok

20.09.12 23:40

A dalok nem a nemzeti sérelmeinkről szólnak, ellenkezőleg, a Trianon által kiváltott, magyar csodaként is emlegetett újjászületésről.

Varga Miklós egy gyerekeivel közösen felénekelt dalt is bemutat új Cd lemezén

20.09.11 14:46

2020-ban van a magyarság számára tragikus trianoni békediktátum 100. évfordulója, június 4-e egyben a nemzeti összetartozás napja is. Ebben a témakörben, ehhez kapcsolódóan jelenik meg az Ébredés című CD kiadvány.

Megjelent Varga Miklós Trianon-évfordulóra írt új lemeze

20.08.31 10:56

Megjelent Varga Miklós énekes új lemeze, az Ébredés (száz év magány után) a trianoni békediktátum 100. évfordulójára – hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Varga Miklós: Újjászületett a hangom

20.07.23 16:36

Nehéz időszakon van túl az Európa című dal ikonikus előadója.

Elindult az idei Szórvány Kulturális Karaván

20.07.14 08:31

Nagy sikerrel vendégszerepelt Simonyifalván, majd Kisjenőn az „Aradi Kamaraszínház – Szórvány Kulturális Karaván 2020” csapata az elmúlt hétvégén, ezzel pedig útjára indult az idei Kamara-Karaván.

A(z) "Varga Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Varga Miklós: Bármennyire is kényelmetlen, hordjunk maszkot!

Az énekes mindenkit arra kér, hogy megfelelő módon ügyeljenek a saját és mások biztonságára, mert sokan még most is túl lazán kezelik a koronavírust.

Kultúra és szórakozás

Vasárnap mutatja be új klipjét José

Új videoklippel jelentkezik november 1-én, vasárnap este 19 órakor a Youtube-on, a José csatornán és az atempo.sk zenei portálon José, a feltörekvő felvidéki rapper. A Gyere haza című dal a hazaszeretetről szól, a külföldön élő,…

Közélet

Nincs helye a nemzet főterén: Károlyi és az őszirózsás forradalom

Tisza István meggyilkolásában a Budapesti Katonatanács játszhatott szerepet; a népköztársaságot, mint államformát kétezer ember „döntötte el” a mai Kossuth téren; Károlyi Mihály a trianoni katasztrófa után jó kapcsolatokat ápolt Edvard…

Ismert személy

Pataky Attila is köszöntötte a miskolci mentősöket

A miskolci mentőállomás alapításának 70. évfordulóján köszöntötte a mentősöket az Edda Művek miskolci frontembere, aki mindig hálás szívvel gondol az életmentőkre – közölte az Országos Mentőszolgálat október 24-én.…

 

Kategória ajánló