Varga Mihály hírek

Politikus › Varga Mihály

Idén is folytatódnak a gyorsított áfakiutalások

21.01.20 11:03

A bevallásukat ma leadó vállalkozások akár már február elején hozzájuthatnak a pénzükhöz - közölte Varga Mihály pénzügyminiszter.

Varga Mihály: A kormány idén is folytatja a gyorsított áfakiutalásokat

21.01.20 11:03

A gyorsított áfakiutalásokat az idén is folytatja a kormány, a bevallásukat ma leadó vállalkozások akár már február elején hozzájuthatnak a pénzükhöz – közölte Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalán szerdán közzétett videójában.

Karácsony: egy nép nem lehet felelőse a nevében elkövetett bűnöknek

21.01.19 08:24

A második világháború borzalmaiból a lehető legrosszabb levonható tanulság volt egy népet felelőssé tenni valamiért, amit a nevében követtek el - írta Karácsony Gergely főpolgármester kedden az Facebook-oldalán, arra emlékezve, hogy hetvenöt évvel…

Kétszeres a túljelentkezés a munkásszállók kialakítására

21.01.18 10:49

A Munkásszállások kialakítása program jelenlegi kiírásában igényelt támogatások összértéke már több mint kétszeresen haladja meg az ötmilliárd forintos keretösszeget.

Varga Mihály ötmilliárdos pályázatot jelentett be

21.01.18 10:03

Videó! A gazdaságfejlesztési program legújabb kiírásán a közepes méretű vállalkozások fejlesztései kaphatnak támogatást – jelentette be a pénzügyminiszter.

Varga Mihály: a kormány elemzi, felvegyük-e a 10 milliárd eurós uniós hitelt 

21.01.18 09:20

100 milliárd forint feletti adóbevétel kiesést jelent a 25 év alatti fiatalok szja kötelezettségének az elengedése - mondta Varga Mihály a Bayer Showban. Azt is elárulta: a kormány elemzi, hogy felvegyük-e a 10 milliárd eurós uniós hitelt. A német…

A(z) "Varga Mihály" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Rendeletet módosítottak, hogy szabályos legyen a Magyar Államkincstár új elnökének kinevezése

Mészáros József, a Magyar Államkincstár elnök március elején váratlanul lemondott, majd a miniszter idő előtt menesztette a mellé kijelölt miniszteri biztost is. Varga Mihály pénzügyminiszter kedden a közösségi oldalán kész…

Tudomány

Sokak olimpiai álma a törölt selejtezőkkel érhet véget

Néhány hónappal Tokió előtt egyre égetőbb kérdés, mi lesz azokkal, akiktől a koronavírus-járvány megfosztotta a kvalifikáció lehetőségét.

Gazdaság

Több mint kétszázhatvan méternyi kerítést újítottak meg a nőtincsi óvoda körül

A község önkormányzata korábban a Magyar Falu Programban nyert el ötmillió forintot a Nőtincsi Vár-Lak Óvoda udvarának a fejlesztésére. A beruházást nemrégiben helyi vállalkozók végezték el.

Gazdaság

Meglepetés? Karácsony Gergely a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje

A Párbeszéd küldöttei a politikai helyzetértékelés során arra jutottak: a koronavírus-járvány és a gazdasági válság pusztító következményeiből adódóan Magyarországon zöld és szociális fordulatra, a kiváltságos kevesek 1…

 

Kategória ajánló