Varga Mihály hírek

Politikus › Varga Mihály

Varga Mihály is elégedett vele, hogy újra meglódultak a beruházások

21.03.01 13:25

Tavaly a negyedik negyedévben 4093 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg Magyarországon, 4,8 százalékkal több mint az előző negyedévben – közölte a pénzügyminiszter hétfőn a Facebookra feltöltött posztjában.

Varga Mihály: tavaly a negyedik negyedévben 4093 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg Magyarországon

21.03.01 13:25

Tavaly a negyedik negyedévben 4093 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg Magyarországon, 4,8 százalékkal több mint az előző negyedévben – közölte a pénzügyminiszter hétfőn a Facebookra feltöltött posztjában. Varga Mihály hozzátette,…

Jó hírt kaptak a cégek, napelem telepítésre kaphatnak milliókat

21.02.24 08:22

A Gazdaság-újraindítási Akcióterv részeként a keretösszeg 20 milliárd forintos emeléséről döntöttek a cégek környezetbarát beruházásait támogató pályázatnál - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter közösségi oldalán szerdán.

Varga Mihály: 11 éves rekordot értek el tavaly az új építésű lakások

21.02.24 08:22

Több mint 28 ezer új lakás épült Magyarországon 2020-ban, ez 11 éves rekordot jelent - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a közösségi oldalán megjelent rövid videóüzenetében szerdán.

A múlt héten beköltözött a Lánchíd Palotába a Nemzetközi Beruházási Bank

21.02.23 07:35

Beköltözött a Lánchíd Palotába a Nemzetközi Beruházási Bank, és ez egyben azt is jelenti, hogy ezentúl Moszkva helyett itt, Budapesten lesz a székhelye.Erősíti Magyarország nemzetközi pénzügyi szerepét a Nemzetközi Beruházási Bank…

A(z) "Varga Mihály" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Rendeletet módosítottak, hogy szabályos legyen a Magyar Államkincstár új elnökének kinevezése

Mészáros József, a Magyar Államkincstár elnök március elején váratlanul lemondott, majd a miniszter idő előtt menesztette a mellé kijelölt miniszteri biztost is. Varga Mihály pénzügyminiszter kedden a közösségi oldalán kész…

Tudomány

Sokak olimpiai álma a törölt selejtezőkkel érhet véget

Néhány hónappal Tokió előtt egyre égetőbb kérdés, mi lesz azokkal, akiktől a koronavírus-járvány megfosztotta a kvalifikáció lehetőségét.

Gazdaság

Több mint kétszázhatvan méternyi kerítést újítottak meg a nőtincsi óvoda körül

A község önkormányzata korábban a Magyar Falu Programban nyert el ötmillió forintot a Nőtincsi Vár-Lak Óvoda udvarának a fejlesztésére. A beruházást nemrégiben helyi vállalkozók végezték el.

Gazdaság

Meglepetés? Karácsony Gergely a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje

A Párbeszéd küldöttei a politikai helyzetértékelés során arra jutottak: a koronavírus-járvány és a gazdasági válság pusztító következményeiből adódóan Magyarországon zöld és szociális fordulatra, a kiváltságos kevesek 1…

 

Kategória ajánló