Varga Judit hírek

Politikus › Varga Judit

Most jött: Gulyás Gergely hatósági karanténba került

20.08.27 14:28

Karanténba került Gulyás Gergely, miután részt vett egy eseményen, ahol egy fertőzött személy is jelen volt. Közben Magyarországon hatalmasat ugrott az egy nap alatt regisztrált fertőzöttek száma is.

Varga Judit igazságügyi miniszter is karanténba került

20.08.27 14:19

A mai naptól házikaranténban folytatja munkáját Varga Judit igazságügyi miniszter, miután kontaktusba került egy igazolt koronavírus-fertőzöttel - írja Facebookon a politikus.

Varga Judit: Brüsszelben megkezdődött a forró ősz

20.08.27 14:00

– Tegnap az Európai Parlament (EP) négy frakciója levelet küldött Angela Merkel kancellár asszonynak, melyben követelik az EU-s források jogállamisági feltételekhez kötését – írja közösségi oldalán az igazságügyi miniszter

Varga Judit igazságügyminiszter is karanténban

20.08.27 13:52

Varga Judit igazságügyminiszter is karanténba vonult, az első tesztje negatív.

Varga Judit is karanténban van

20.08.27 13:37

„Fertőzésre utaló jeleket magamon nem tapasztalok. A ma reggel elvégzett első laboratóriumi tesztem eredménye negatív” – írta a miniszter.

A(z) "Varga Judit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Varga Judit: az európai embereknek elegük van a politikai korrektségből

Az európaiak álszent jogállamisági viták helyett a valódi kérdésekre várnak valódi válaszokat, a valódi problémákra valódi megoldásokat.

Közélet

A Visa belépése a fintechpiacra trösztellenes vizsgálattal indul

Az amerikai hatóságok több információt szeretnének megtudni a Plaid felvásárlásáról. Az USA Igazságügyi Minisztériuma, a DoJ nemrég vizsgálatot indított a Visa ellen amiért felvásárolták a Plaid fintechvállalatot. „A DoJ eljárást

Nagyvilág

Magyar felfedezés jelenthet sikert a koronavírus kezelésében

A lilás színekben pompázó mediterrán bodorrózsából kivont vegyületek meggátolták a koronavírus fertőző részecskéinek szaporodását a szövettenyészeteken, így könnyen elképzelhető, hogy pozitív hatással lehet az…

Közélet

Finoman odaszólt Orbán Viktornak az EU

Minden vakcinának, amely az Európai Unióban elérhető, vagy elérhetővé válik, meg kell felelnie a vonatkozó uniós minőségi és jóváhagyási előírásoknak - jelentette ki Erik Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője.

 

Kategória ajánló