Varga Judit hírek

Politikus › Varga Judit

A magyarok nem tehetnek le arról, hogy egyenrangú félként kezeljék őket

19.03.16 07:38

A magyarok soha nem tehetnek le arról, hogy egyenrangú félként kezeljék őket a világban - húzta alá ünnepi beszédében Varga Judit, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken Szabadkán.

Még az EP-választások előtt meg akarják büntetni Magyarországot

19.03.12 19:53

Folyamatosan érződik a nyomás a bevándorláspárti brüsszeli politikusok részéről, hogy Magyarországot még az európai választások előtt megbüntessék - állapította meg a magyar közmédiának nyilatkozva Varga Judit, a Miniszterelnökség európai uniós…

Varga Judit: Nem akarunk felülről irányított, multikulturális vállalatot

18.12.28 10:56

Az uniós kapcsolatokért felelős államtitkár szerint ha Magyarországról van szó, Judith Sargentini, Guy Verhofstadt és Frans Timmermans mindannyian használják az álhírterjesztés eszközét.

A kormány 131 oldalban cáfolja a Sargentini-jelentést

18.11.13 16:09

A vita a migrációról szól, hiszen minden más kérdést lezártak már – mondta Varga Judit európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár.

A(z) "Varga Judit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő

Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).

Közélet

Bölcsődetervezési ötletpályázatot hirdet a kormány

Építészeti ötletpályázatot hirdet bölcsődék tervezésére a Lechner Tudásközpont az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága és a Miniszterelnökség Építészeti és Építésügyi…

Közélet

Több mint száz migránst vett fedélzetére az Ocean Viking civil hajó

Szeptemberben 2386 migráns érkezett az országba tengeri úton.

 

Kategória ajánló