Varga Judit hírek

Politikus › Varga Judit

Nyelvbotlás miatt magyarázkodhat Trump kihívója

20.09.21 09:01

Ohióban és Wisconsinban, a csatatér államokban kampányolt alig több mint egy hónappal az elnökválasztás előtt Donald Trump és Joe Biden. 

Varga Judit: Európának meg kell újulnia

20.09.18 15:32

Magyarország az elhúzódó válság alatt is kiemelten fontosnak tartja a közös gondolkodást kontinensünk jövőjéről.

Varga Judit: Az európai értékek nem eladók

20.09.16 20:37

Az uniós forrásokat nem lehet politikai nyomásgyakorlásra felhasználni. Az európai értékek ugyanis nem eladók, az uniós források pedig nem adományok – jelentette ki az igazságügyi miniszter szerdán a Facebook-oldalán.

Kitüntették Balatonalmádi Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium alapító igazgatóját

20.09.14 19:55

A Magyar Arany Érdemrendkereszt polgári tagozatának kitüntetését vehette át augusztusban Czuczor Sándor, a Balatonalmádi Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium alapító igazgatója Varga Judit igazságügy minisztertől. A felterjesztő Steiner Attila…

Nézze, ki gratulált Novák Katalinnak!

20.09.13 08:28

Orbán Viktor miniszterelnök szombat este jelentette be, hogy Novák Katalin október 1-től családügyekért felelős tárca nélküli miniszter lesz. A kinevezéshez Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-on reagált.

A(z) "Varga Judit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Varga Judit férje és gyermekei is koronavírusosak

Varga Judit közösségi oldalán jelentkezett a karanténból. Bejegyzéséből kiderült, mind az öten pozitív teszteredményt produkáltak.

Közélet

A Google milliárdokat fizet az Apple-nek hogy az övék legyen az alapértelmezett kereső

Korábban írtunk róla, hogy az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma beperelte a Google-t. Az amerikai kormány szerint ugyanis a keresőóriás visszaél a hatalmával, egész pontosan monopóliumellenes keresetet adtak…

Nagyvilág

Ceglédi kórházigazgató:Két hétig most nehéz lesz

Megtelt a koronavírus betegek számára kijelölt ágyak fele a kórházban.

Közélet

Így befolyásolják a liberális NGO-k az Európai Bizottság munkáját

Az Alapjogokért Központ elemzéséből kiderül, hogy korábbi balliberális politikusok hogyan kapnak szerepet a brüsszeli NGO-k vezetésében, hogy aztán kvázi-független szereplőként befolyásolják az uniós döntéshozatalt és…

 

Kategória ajánló