Varga Judit hírek

Politikus › Varga Judit

Varga Judit ma oszt kötényt Brüsszelnek

19.09.16 08:13

Hazánk újdonsült igazságügyi minisztere, Varga Judit, ki nem mellesleg igazolt labdarúgó az FC Saint-Michel labdarúgócsapatánál, Brüsszelbe látogat, hol ismét a jogállamiság lesz terítéken. Ki gondolta volna?

Megkezdődtek a Szekszárdi Szüreti Napok

19.09.14 09:31

Megkezdődtek a Szekszárdi Szüreti Napok, a vasárnapig tartó programsorozatot pénteken Varga Judit igazságügyi miniszter nyitotta meg ünnepélyesen. A tárca vezetője a rendezvény fővédnökeként a Béla király téren mondott köszöntőjében úgy…

Varga Judit: Továbbra is szoros a magyar-német barátság

19.09.11 19:28

A magyar-német együttműködés rendkívül sokrétű, és inkább erről, „a lényegről, a tényekről kellene beszélni, és nem jogállamisági köntösbe burkolózva egymást bántani”.

Varga Judit: Magyarország bebizonyította, hogy képes megvédeni a határokat

19.09.05 12:49

„Az élet és a tények minket igazoltak: az a jó bevándorláspolitika, amelyet a visegrádi országok képviselnek” – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter a Figyelő csütörtöki számában megjelent interjúban.

Varga Judit: A tények minket igazolnak

19.09.04 14:55

Magyarország bebizonyította, hogy képes megvédeni a határokat, gátat tud szabni a szárazföldi migrációnak – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter a Figyelő mai számában megjelent interjúban.

Varga Judit Timmermanssal tárgyalt – Jövő héten meghallgatások a 7-es cikkelyes eljárásban?

19.09.03 23:51

Frans Timmermanssal tárgyalt Varga Judit Brüsszelben az őszi szezon napirendjéről – tudta meg az atv.hu brüsszeli forrásokból. Uniós forrásaink nem zárják ki, hogy a jövő héten akár már el is kezdődhetnek a meghallgatások a Magyarországgal szemben…

Varga Judit: Elfogadhatatlan az uniós kettős mérce

19.09.02 16:52

A 2021-27-es költségvetési ciklusban a kohéziós források a közép-európai térség, különösen Magyarország esetében csökkennének leginkább – tájékoztatott az igazságügyi miniszter.

A(z) "Varga Judit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Hatalmi ágak szétválasztása? A miniszter és az alkotmánybíró együtt szidta az EU-t

Az Európai Unió (EU) válságban van, de ez utat nyithat valami újnak – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter csütörtökön Budapesten, a Polgári Magyarországért Alapítvány által az emberi jogok napja alkalmából rendezett…

Nagyvilág

Betegség, rüh és éhezés: ilyen az északnyugat-boszniai menekülttábor

Betegség, rüh és éhezés. Ez jellemzi az északnyugat-boszniai Vucjakban található menekülttábort, amelynek azonnali bezárását követelte az Európai Unió bosznia-hercegovinai delegációja.

Közélet

Határsértők Csongrádban

Határsértők Csongrádban Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 05., cs - 21:40 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét határsértő Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági…

Közélet

Miniszterelnökség: A törpefrakciók vezetői ma félmillió forinttal keresnek többet a köztársasági elnöknél

Gulyás Gergely reagált az Áder fizetésének megduplázására érkezett ellenzéki kritikákra.

 

Kategória ajánló