Varga Judit hírek

Politikus › Varga Judit

Varga Judit: Abszurd és valótlan az Európai Bizottság jogállamisági jelentése

20.09.30 15:05

„Elfogadhatatlan, hogy a jelentést valójában olyan szervezetek írták, amelyek a Magyarország ellen összehangolt politikai kampányt folytató, központilag finanszírozott nemzetközi hálózat részei” - fogalmazott az igazságügyi miniszter.

72 ezer euró EU-s támogatástól esett el egy pécsi civil szevezet

20.09.30 14:24

Donáth Anna, a Momentum Európai Parlamenti képviselője szerint nem a civileknek, hanem a magyar kormánynak kellene igazolnia, hogy nem fogja ellopni a kiutalt EU-s pénz egy részét.

Varga Judit: Polt Péter nem lehet pártkatona, hiszen nem Fidesz-tag

20.09.30 11:49

A momentumos Donáth Annával ült le vitázni a kormány igazságügyi minisztere. Az álláspontok nem voltak meglepők, az sokkal inkább, hányszor vágtak egymás szavába szinte kiabálva a szereplők, miközben a magyar jogállam helyzetéről beszélgettek.

Varga Judit: elfogadhatatlan a német javaslat

20.09.29 16:19

„Ez nem a jog uralma, hanem egyszerű zsarolás” – fogalmazott Varga Judit.

A(z) "Varga Judit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Varga Judit férje és gyermekei is koronavírusosak

Varga Judit közösségi oldalán jelentkezett a karanténból. Bejegyzéséből kiderült, mind az öten pozitív teszteredményt produkáltak.

Közélet

A Google milliárdokat fizet az Apple-nek hogy az övék legyen az alapértelmezett kereső

Korábban írtunk róla, hogy az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma beperelte a Google-t. Az amerikai kormány szerint ugyanis a keresőóriás visszaél a hatalmával, egész pontosan monopóliumellenes keresetet adtak…

Nagyvilág

Koronavírus-betegeket azonosítottak az egyik Zala megyei idősotthonban

A Lentiben működő gondozóotthon lakói és dolgozói egyaránt elkapták a COVID-19 fertőzést, így szinte az egész intézmény karanténba került.

Közélet

Így befolyásolják a liberális NGO-k az Európai Bizottság munkáját

Az Alapjogokért Központ elemzéséből kiderül, hogy korábbi balliberális politikusok hogyan kapnak szerepet a brüsszeli NGO-k vezetésében, hogy aztán kvázi-független szereplőként befolyásolják az uniós döntéshozatalt és…

 

Kategória ajánló