Varga Judit hírek

Politikus › Varga Judit

Varga Judit: Állunk a harcok elébe

19.07.26 18:12

Az igazságügyi miniszter bizakodva várja az új Európai Bizottság megalakulását. Varga Judit Tusványoson a Nyugat-Európában uralkodó liberális véleménydiktatúráról.

Dobrev: azzal lobbiznak az EP-ben, hogy Trócsányi nem tagja a Fidesznek

19.07.26 07:18

A DK EP-képviselője közölte: ha bármelyik fideszes indulna az olimpián, vagy akár csak egy főzőversenyen, az első sorból szurkolna a magyar sikerért, de a politika az más.

A kormány visszautasítja a jogállami kritériumokhoz kötődő uniós finanszírozást

19.07.26 00:09

Varga Judit a Reutersnek nyilatkozva elmondta: Budapest ellen fog állni az Európai Bizottság minden olyan törekvésének, mely azt célozza, hogy az EU fejlesztési támogatásait azon jogállami elvek betartatásához kössék, amelyet Brüsszel szerint a…

Varga Judit: A vörös vonalnak, Budapest ellen fog állni

19.07.25 07:54

Az Európai Unió rendelkezik már azokkal az eszközökkel, amelyek révén biztosítható a jogállamiság és az EU-s támogatások elosztása. „Nem kell újra feltalálnunk a kereket” – fogalmazott a miniszter.

Áder János átadta az államtitkári kinevezéseket

19.07.22 11:33

Áder János köztársasági elnök középen, tőle balra Varga Judit, a nemrégiben kinevezett igazságügyi miniszter, valamint az Igazságügyi Minisztérium újonnan kinevezett ...

Varga Judit: Magyar szempontból jelentős pontok kerültek az új EU-Agendába

19.07.19 15:03

A külső határok védelme, valamint a polgárok szabadsága és biztonsága is része a dokumentumnak – jelentette ki az igazságügyi miniszter Brüsszelben.

A(z) "Varga Judit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Kikötési engedélyt kér az Ocean Viking

Kikötési engedélyt kért hétfőn az Ocean Viking nevű hajó az Európai Unió tagállamaitól.

Közélet

Potápi: a Tenkes kapitánya az igaz ügyért folytatott magyar küzdelmeket idézi fel

A Tenkes kapitánya egy olyan kor emlékét idézi fel, amely a magyar történelem sok más epizódjához hasonlóan nem az eredményétől vált dicsőségessé, hanem attól, hogy igaz ügyért folyt – jelentette ki Potápi Árpád János, a…

Közélet

Három migráns rejtőzött el a kamionban

Jogellenesen próbáltak meg bejutni az országba Röszkénél.

 

Kategória ajánló