Varga Judit hírek

Politikus › Varga Judit

Béremelést ígért Varga Judit az igazságszolgátatásban dolgozóknak

19.07.15 23:24

Ősszel indulnak a konkrét viták az igazságügyi alkalmazotti és a bírói bérek rendezésének részleteiről, jövőre pedig remélhetőleg megkezdődik a folyamat - közölte az igazságügyi miniszter az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

Mit mond el az Orbán-rendszer átalakulásáról Varga Judit miniszteri kinevezése?

19.07.15 09:21

A negyedik Orbán-kormányra beérett egy új politikusgeneráció, amely képzett, nemzetközi porondon is bevethető, de érti, hogy a feltétel nélküli hűség az előrelépés záloga.

Az új igazságügyminiszternő zavarodott elméjű

19.07.14 08:21

Elmondta, mire számíthatnak tőle a választópolgárok. Pénteken ülhetett bele első alkalommal miniszteri bársonyszékébe Varga Judit, a kormány által frissen kinevezett igazságügyi miniszter. Varga Facebook-oldalán megosztott egy rövid videót arról,…

Varga Judit: "Ez egy nagyon megtisztelő felkérés a miniszterelnök úrtól"

19.07.13 18:09

Elmondta, mire számíthatnak tőle a választópolgárok. Fotó: Facebook/Varga Judit Pénteken ülhetett bele első alkalommal miniszteri bársonyszékébe Varga Judit, a kormány által frissen kinevezett igazságügyi miniszter. Varga Facebook-oldalán…

Áder munkatársából Orbán Viktor “csatára” - Varga Judit pályaképe

19.07.12 08:30

“Nem tudok róla, hogy hibázott volna akár egyszer is. Nincs ilyen az emlékezetemben” - ezt nyilatkozta Varga Juditról Áder János köztársasági elnök munkatársunknak arról a három évről, amikor a ma esküt tevő igazságügyi miniszter az Európai Parlamentben…

A jövő évi költségvetésről döntenek a képviselők

19.07.11 20:09

Az Országgyűlés dönt a jövő évi adóváltoztatásokról, valamint lebonyolíthatja a köznevelési törvénycsomag előző hétről elhalasztott zárószavazását is.

A nap képe: fenséges felhők alatt feszít Orbán Viktor

19.07.11 10:18

A magyar kormányfő Zuzana Caputová szlovák elnököt és delegációját fogadta a Karmelita kolostorban a Budai Várban.

Pénteken döntenek Demeter Márta mentelmi jogának ügyében

19.07.10 12:15

Az Országgyűlés pénteken fejezi be nyári rendkívüli ülésszakát. A képviselők a jövő évi költségvetésről és adóváltozásokról is szavaznak, emellett Varga Judit újonnan kinevezett igazságügyi miniszter is esküt tesz. A képviselőknek az ülésnap végén…

A(z) "Varga Judit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Kész csoda! A HVG Varga Juditot dicsérte

A tavaly benyújtott és most, március elsejétől életbe lépő törvénymódosítás nyerte el a kormánypártinak éppen nem nevezhető orgánum tetszését.

Közélet

Völner Pál: Az ellenzéknek a bűnözők fontosabbak, mint az áldozatok

„A mai ellenzék a kormányoldallal nem hajlandó együttszavazni, hogyha nem valami brüsszeli előterjesztés van a Parlament előtt” – fogalmazott az Igazságügyi Minisztérium politikai államtitkára.

Nagyvilág

Az EU támogatja a Diamond Princess európai utasainak hazaszállítását

Az Európai Unió támogatja az európai utasok hazaszállítását Japánból, miután

Politikus

Orbán Viktor az Európai Tanács elnökével tárgyalt

A magyar kormányfő a visegrádi országok vezetőivel is egyezteti majd a magyar álláspontot.

 

Kategória ajánló