Varga Judit hírek

Politikus › Varga Judit

Nyelvbotlás miatt magyarázkodhat Trump kihívója

20.09.21 09:01

Ohióban és Wisconsinban, a csatatér államokban kampányolt alig több mint egy hónappal az elnökválasztás előtt Donald Trump és Joe Biden. 

Varga Judit: Európának meg kell újulnia

20.09.18 15:32

Magyarország az elhúzódó válság alatt is kiemelten fontosnak tartja a közös gondolkodást kontinensünk jövőjéről.

Varga Judit: Az európai értékek nem eladók

20.09.16 20:37

Az uniós forrásokat nem lehet politikai nyomásgyakorlásra felhasználni. Az európai értékek ugyanis nem eladók, az uniós források pedig nem adományok – jelentette ki az igazságügyi miniszter szerdán a Facebook-oldalán.

Kitüntették Balatonalmádi Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium alapító igazgatóját

20.09.14 19:55

A Magyar Arany Érdemrendkereszt polgári tagozatának kitüntetését vehette át augusztusban Czuczor Sándor, a Balatonalmádi Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium alapító igazgatója Varga Judit igazságügy minisztertől. A felterjesztő Steiner Attila…

Nézze, ki gratulált Novák Katalinnak!

20.09.13 08:28

Orbán Viktor miniszterelnök szombat este jelentette be, hogy Novák Katalin október 1-től családügyekért felelős tárca nélküli miniszter lesz. A kinevezéshez Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-on reagált.

A(z) "Varga Judit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Varga Judit: Ujhelyi István hiába erőlködött

Ujhelyi István és a magyar ellenzék erőlködése ellenére ismét teljes érdektelenségbe fulladt az európai parlamenti LIBE bizottság vitája.

Közélet

Uniós biztos beszélt a 7-es cikk szerinti eljárásról

Mivel az Európai Unió értékeit továbbra is fenyegetik, folytatni kell a 7-es cikk szerinti eljárást Magyarország és Lengyelország ellen mindaddig, amíg a jogállamisági problémák a két országban fennállnak - jelentette ki Didier…

Nagyvilág

Hihetetlen, hogyan idézte meg a karácsonyi hangulatot az apa

A koronavírus miatt világszerte jelentik be a hagyományos karácsonyi vásárok elmaradását - a férfinek azonban ez nem jelenthetett akadályt.

Közélet

A koronavírus vámszedőire figyelmeztet a GVH: félelemre alapoztak a szabálysértők

Magyarország mutathatja be az európai vírushelyzet fogyasztóvédelmi, a járványhoz kötődő tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok visszaszorításának kihívásait a fogyasztóvédelmi hatóságok legnagyobb nemzetközi…

 

Kategória ajánló