Varga Judit hírek

Politikus › Varga Judit

Varga Judit: Védjük meg eredményeinket!

19.10.04 22:28

Az elmúlt években elért eredmények védelmére hívta fel hallgatóságát Varga Judit igazságügyi miniszter pénteken a Fidesz-KDNP országjárásának berettyóújfalui állomásán. A tárcavezető azt mondta, "október 13-án meg kell védeni az…

Varga Judit: Építkezés vagy rombolás

19.10.04 20:55

Békés további építkezés vagy céltalan rombolás – ez az október 13-i helyhatósági választások tétje, az igazságügyi miniszter szerint.

A Financial Times-nak nyilatkozott Varga Judit

19.10.02 07:58

Az igazságügyi miniszter a Financial Times-nak arról beszélt: a hetes cikkelyes eljárás csak megerősítette Orbán Viktor kormányának hazai támogatottságát.

Varga Judit szerint a tagországok már unják a 7. cikk szerinti eljárást - a finnek másképp gondolják

19.10.01 10:57

Orbán Viktor azt mondja, nincs újdonság abban, hogy a jogállamisághoz kötik az uniós források kifizetését, ám az új mechanizmus sokkal súlyosabban érintheti Magyarországot, mint a mostani rendszer.

A legfontosabb, hogy alkalmas jelölteket válasszanak az emberek

19.09.25 20:46

A legfontosabb, hogy alkalmas jelölteket válasszanak a magyar emberek a települések élére - jelentette ki az igazságügyi miniszter szerdán Szegeden az önkormányzati választásokra utalva.

Felívelő korszak elején az ország

19.09.21 10:07

Magyarország megmutatta, hogy sikeres lehet a családokra építő és a bevándorlást elutasító politika, emiatt támadják hazánkat Brüsszelbe – nyilatkozta lapunknak Varga Judit,

A(z) "Varga Judit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Nem adott elsőbbséget, bevonták Tánczos Barna jogosítványát

Nem adott elsőbbséget Tánczos Barna szenátor a rendőrség és a tűzoltóság járműveinek Csíkszeredában péntek este, ezért megbírságolták és 30 napra bevonták autóvezetői engedélyét – közölték igazságügyi források.

Nagyvilág

Bedőlhet az euró a koronavírus miatt?

Akár az európai projekt végét is jelentheti, ha az Európai Unió nem mutat nagyobb szolidaritást a tagállamai felé.

Politikus

Orbán Viktor: Boldog születésnapot!

A miniszterelnök a Fidesz 32. születésnapját ünnepli a Facebookon

 

Kategória ajánló