Varga Judit hírek

Politikus › Varga Judit

Varga Judit: Abszurd és valótlan az Európai Bizottság jogállamisági jelentése

20.09.30 15:05

„Elfogadhatatlan, hogy a jelentést valójában olyan szervezetek írták, amelyek a Magyarország ellen összehangolt politikai kampányt folytató, központilag finanszírozott nemzetközi hálózat részei” - fogalmazott az igazságügyi miniszter.

72 ezer euró EU-s támogatástól esett el egy pécsi civil szevezet

20.09.30 14:24

Donáth Anna, a Momentum Európai Parlamenti képviselője szerint nem a civileknek, hanem a magyar kormánynak kellene igazolnia, hogy nem fogja ellopni a kiutalt EU-s pénz egy részét.

Varga Judit: Polt Péter nem lehet pártkatona, hiszen nem Fidesz-tag

20.09.30 11:49

A momentumos Donáth Annával ült le vitázni a kormány igazságügyi minisztere. Az álláspontok nem voltak meglepők, az sokkal inkább, hányszor vágtak egymás szavába szinte kiabálva a szereplők, miközben a magyar jogállam helyzetéről beszélgettek.

Varga Judit: elfogadhatatlan a német javaslat

20.09.29 16:19

„Ez nem a jog uralma, hanem egyszerű zsarolás” – fogalmazott Varga Judit.

A(z) "Varga Judit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Varga Judit: Ujhelyi István hiába erőlködött

Ujhelyi István és a magyar ellenzék erőlködése ellenére ismét teljes érdektelenségbe fulladt az európai parlamenti LIBE bizottság vitája.

Közélet

Uniós biztos beszélt a 7-es cikk szerinti eljárásról

Mivel az Európai Unió értékeit továbbra is fenyegetik, folytatni kell a 7-es cikk szerinti eljárást Magyarország és Lengyelország ellen mindaddig, amíg a jogállamisági problémák a két országban fennállnak - jelentette ki Didier…

Nagyvilág

Járvány idején is könnyen bajba kerülhetnek az óvatlan cégek egy csoportos létszámleépítésnél

A koronavírus járvány második hulláma számos céget kényszeríthet megszorításokra, egy csoportos létszámleépítés azonban alapos körültekintést igényel a döntéshozók részéről. A folyamathoz komplex munkajogi…

Közélet

A koronavírus vámszedőire figyelmeztet a GVH: félelemre alapoztak a szabálysértők

Magyarország mutathatja be az európai vírushelyzet fogyasztóvédelmi, a járványhoz kötődő tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok visszaszorításának kihívásait a fogyasztóvédelmi hatóságok legnagyobb nemzetközi…

 

Kategória ajánló