Varga Judit hírek

Politikus › Varga Judit

Cseh Katalin: Brüsszelben is hazudik a Fidesz

Tegnap 08:31

Hát, ilyen hozzáállással nem csoda, hogy fideszes berkekben sokan Trócsányi László biztosjelölt elbukásától tartanak.

Varga Juditnak szóltak, hogy nem kellene a mártírt játszani

Tegnap 00:04

Az igazságügyi miniszter hétfőn megvédte az Orbán-kormány politikáját az Általános Ügyek Tanácsa (GAC) brüsszeli ülésén, amire a Twitteren azzal hangolt, hogy Magyarországot most valójában pellengérre állítják a bevándorláspolitikája miatt.

Varga Judit a nyugatiaknak: A magyar ügyészség kiemelten üldözi a korrupciót

19.09.17 14:28

A brüsszeli meghallgatáson azt is mondta, hogy a Handóval elégedetlen bírók a bizonyítékai, hogy nagyon erős a fékek és ellensúlyok rendszere Magyarországon.

Varga Judit: már tegnap le lehetett volna zárni a Magyarországgal szembeni uniós eljárást

19.09.16 21:55

Ha nem politikai megrendelésre zajlana az eljárás, akkor már tegnap, tegnapelőtt, sőt, egy éve le lehetett volna zárni, hiszen jogi válaszok vannak ezekre a vádaskodásokra – mondta az igazságügyi miniszter az M1-nek nyilatkozva a Magyarországgal szemben…

Varga Judit ma oszt kötényt Brüsszelnek

19.09.16 08:13

Hazánk újdonsült igazságügyi minisztere, Varga Judit, ki nem mellesleg igazolt labdarúgó az FC Saint-Michel labdarúgócsapatánál, Brüsszelbe látogat, hol ismét a jogállamiság lesz terítéken. Ki gondolta volna?

Megkezdődtek a Szekszárdi Szüreti Napok

19.09.14 09:31

Megkezdődtek a Szekszárdi Szüreti Napok, a vasárnapig tartó programsorozatot pénteken Varga Judit igazságügyi miniszter nyitotta meg ünnepélyesen. A tárca vezetője a rendezvény fővédnökeként a Béla király téren mondott köszöntőjében úgy…

Megkezdődtek a Szekszárdi Szüreti Napok

19.09.13 21:23

Megkezdődtek a Szekszárdi Szüreti Napok, a vasárnapig tartó programsorozatot pénteken Varga Judit igazságügyi miniszter nyitotta meg ünnepélyesen.

A(z) "Varga Judit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Varga Judit: a bírói függetlenség kimondása mérföldkő volt a magyar jogtörténetben

"A bírói függetlenség számunkra evidencia", de 150 évvel ezelőtt nem volt az, a bírói hatalomról szóló 1869. évi IV. törvénycikk ezért mérföldkő a magyar jogtörténetben - mondta Varga Judit igazságügyi miniszter az Országos…

Nagyvilág

Tömegével érkezik a bóvli az EU-ba – nem csak Kínából

Mintegy 740 millió euró értékben foglaltak le hamis termékeket tavaly az Európai Unió külső határain a tagállamok vámhatóságai. A legtöbb szállítmány Kínából, Törökországból és balkáni országokból érkezett az EU-ba.

Közélet

Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

Magyarország a kereszténység védőbástyája - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Somogy megyei Segesden, a Szent Lászlóról elnevezett helyi római katolikus templom…

Közélet

Csehországban továbbra is a bevándorlás miatt nő a lakosság száma

A legtöbben Ukrajnából és Szlovákiából érkeznek az országba.

 

Kategória ajánló