Varga István hírek

Politikus › Varga István

Megvan Varga István utóda! Szánthó Miklós lett a kormánypárti médiaholding elnöke

19.03.22 16:50

Szánthó Miklós, az Alap jogokért Központ igazgatója, elemző lett a kormánypárti, több mint 400 orgánumot összefogó médiaholding, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) kuratóriumának az elnöke - derül ki a szervezet honlapjáról. A…

Pánik a Fidesz propagandamédiájában: kirúgások és külsős tartalomfelelősök várnak a szerkesztőségekre

19.02.15 08:55

A héten több, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó médiumnál megjelentek az alapítvány munkatársai, hogy megkezdjék a szerkesztőségek működésének felülvizsgálatát – tudta meg a Népszava.

A fülkeforradalom felfalja fiait

19.02.08 08:31

Szerencsétlen naiv dr. Varga István, volt fideszes képviselő, a víkendházban bejegyzett, félezer beszolgáltatott jobboldali publikációt „összefonó” Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány alig két hónapot leszolgált, minap kirúgott elnöke! Azt képzelte, hogy a…

Markotay Csaba: Egyszerre

19.02.08 08:01

Valószínűleg nem dúdolgatta eleget Varga István az „aki nem lép egyszerre” kezdetű dalt.

Más fideszesek is azt gondolják a kormánysajtóról, mint a szókimondásba belebukott Varga István

19.02.06 12:37

A kormánypárti médiamamut elnökének az állásába került, hogy őszintén el merte mondani, mit gondol a jobboldali sajtó színvonaláról, de Varga István messze nincs egyedül a véleményével. A hvg.hu-nak fideszesek beszéltek arról, hogy miért…

L. Simon tanácsa a lemondott Vargának: forgassa a Figyelőt és találja meg benne az értéket

19.02.06 10:23

Megszólalt L. Simon László Varga István lemondása ügyében. Tegnap a Klubrádióban a barátjának nevezte a fideszes sajtóholding lemondott vezetőjét, aki szerinte hibázott. Azt tanácsolta neki, forgassa a Figyelőt, és más jobboldali lapot, és akkor majd…

A(z) "Varga István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Megvan a fideszes médiagólem új vezetője

Varga István posztját a szervezet egyik kuratóriumi tagja, Szánthó Miklós, az Alapjokogért Központ igazgatója veszi át. (Belföld)

Politikus

Ekkor és ezeken a helyszíneken tartanak a képviselőjelöltek választási utcafórumot Vásárhelyen

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület és a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a lakosokat.

Közélet

A magyar gyerekek közel fele azért aggódik, hogy nem fog munkát találni

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány több mint ötezer 10-17 éves gyereket kérdezett meg többek között arról, hogy érzik magukat az iskolában, mennyire veszik figyelembe a véleményüket és mitől rettegnek.

Közélet

A fideszes médiaholding elnöke szerint lapjaik feladata a férfi és nő házasságának támogatása

Szánthó Miklós, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány elnöke szerint a férfi és nő kötelékén alapuló házasság a természetes, ezért kell ezt védeniük.

 

Kategória ajánló