Varga-Damm Andrea hírek

Politikus › Varga-Damm Andrea

Jobbik: vonják vissza az egyenruhásokat a vállalatoktól

20.03.20 11:10

Vonják vissza a vállalatokhoz küldött katonákat, rendőröket, katasztrófavédőket és a delegálásukat lehetővé tevő kormányrendeletet - ezt sürgette pénteki online sajtótájékoztatóján Varga-Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselője.

A Jobbik budapesti elnöke kilépett a pártból Jakab Péter miatt

20.02.18 19:14

A jobbikos Bencsik János bejelentette a lemondását, mert szerinte a párt elnöke azt mondta, a továbbiakban nincs szükség nemzetpolitikai és emlékezetpolitikai témákra. Jakab Péter a nemrég kiszivárgott kongresszusi beszédében Bencsiket azok közé…

Jobbik: Magyarország érdeke az, hogy ne sértsen nemzetközi jogot

20.01.10 16:10

A Jobbik álláspontja az, hogy az újabb csapat csak akkor menjen ki Irakba, ha nem válik még kiélezettebbé a helyzet, Irán nem indít komolyabb bosszúhadjáratot az Irakban lévő külföldi érdekeltségek ellen.

Jakab Péter korábbi ellenfele hátralépett

20.01.06 06:30

Varga-Damm Andrea múlt ősszel még el akart indulni a Jobbik elnöki posztjáért, most azonban csak az alelnöki tisztségért méreti meg magát.

Varga-Damm Andrea: Levél Rácz Zsófinak

19.12.06 06:13

Úgy gondolom, mint anya, s mint a hazáját szolgáló ember, hogy a Te érdekedben neked ezt a felkérést vissza kellett volna utasítanod.

A(z) "Varga-Damm Andrea" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Dr. Varga-Damm Andrea: Kína dicsérete büdös

Rosszul vagyok attól, amikor azt hallom, hogy dicsérik Kínát, mert szállít védőeszközöket országoknak. Nekik ingyen kellene minden segítséget megadniuk a világ országainak, mert össze-vissza hazudoztak és elhallgatták…

Politikus

Jakab Péter: Minden egyes elvesztett munkahely után Orbánt terheli a felelősség!

A Jobbik elnöke reagált Orbán mai bejelentésére, szerinte a miniszterelnöknek azzal kellett volna kezdeni mondandóját, hogy lemond a korlátlan felhatalmazásról.

Politikus

Mta: Orbán gazdaságmentése: újabb pénzosztás a haveroknak

Az egész 13. havi nyugdíj pusztán egy szlogen, mert ha a politika célja csak az lenne, hogy segítse a nyugdíjasokat akkor ezt egy szabályos, havonta érkező emelt összegű nyugdíjjal is el lehetett volna érni – nyilatkozta portálunknak…

Közélet

Letartóztatták a 28-as villamoson elkövetett gyilkosság gyanúsítottjait

A Budai Központi Kerületi Bíróság letartóztatta a 28-as villamoson elkövetett embe

 

Kategória ajánló