Vajna Tímea hírek

Ismert személy › Vajna Tímea

Az Rtl Klub álarcos énekesei taroltak vasárnap

20.02.17 20:04

A hazai tévénézők túlnyomó többsége továbbra is úgy döntött, hogy az Álarcos énekest választja vasárnap esti szórakozásként. A népszerű showműsor magabiztosan nyerte a sávját. (x)

Vajna Timi szerint Andy lelke beleköltözött új hódolójába, Zoliba

20.02.17 13:55

Andy Vajna miatt vállalta a szereplést a TV2 új showműsorában Vajna Tímea, akiről most az is kiderült, hogy milyen szerepet tölt be az életében az a Zoltán nevű, fiatal férfi, akiről korábban csak annyit lehetett tudni, hogy üzleti kapcsolatban vannak.

Luxusétterme után a fánkozóját is lepasszolja Vajna Tímea

20.02.03 13:29

Azt már tudtuk, hogy a Nobu luxuséttermét egy debreceni milliárdos fiára, Zoltánra gondjaira bízza Vajna Tímea, egy friss hír szerint azonban kedvenc üzletét, a belvárosi fánkozóját sem akarja tovább menedzselni az özvegy: az egységnek és az ahhoz…

Vajna Tímea beült a Lamborghinijébe, hogy lakást keressen magának Budán

20.01.29 07:43

Vajna Tímea a férje halála után még egy magányos évet töltött a budai luxusingatlanban, amelynek bérleti szerződése január végén jár le. A költöztetők napokig dolgoztak a budai luxusvillában, amely mostanra teljesen üressé vált.

A(z) "Vajna Tímea" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Terhes és kisfiút vár Vajna Tímea húga

Már az is kiderült, hogy kisfiút vár Palácsik Lilla.

Ismert személy

Egy óra volt leszedni Andy Vajna szakálláról a piros-fehér-zöld festéket, de imádták a focit – Vajna Tímea megosztotta kedvenc közös emlékét a filmmogullal

Lassan öt hónapja szerelmes a sármos magyar milliomosba, Zoliba, Vajna Timi mégis képtelen elengedni elhunyt férjét, Andy Vajnát, akit a mai napig gyászol, számol be a Bors.

Életmód

Keserves fájdalmáról vallott Szilágyi István özvegye: A menyem nem kíváncsi rám

Az özvegynek megannyi gonddal kell szembenéznie, de az még inkább fáj neki, hogy a családtagjai alig keresik, neki pedig lehet, hogy el kell hagynia az otthonát.

Ország

Elszabadultak az indulatok a rendőri rasszizmus elleni tüntetésen

Eldurvult a tüntetés Minneapolisban. Hiába könyörgött a nyakán térdelő rendőrnek egy afroamerikai férfi Minneapolisban, az rajta maradt, míg meg nem halt. Az eset óriási felháborodást váltott ki az Egyesült Államokban, a…

 

Kategória ajánló