Vagyonnyilatkozat hírek

Közélet › Vagyonnyilatkozat

Míg Heger 2019-ben csaknem 40 ezer eurót keresett, addig Matovičnak semmi sem volt a tulajdonában

21.04.06 15:19

Nyitókép: SME/Jozef Jakubčo   Eduard Heger (OĽANO) jelenlegi kormányfő 2019-ben 38 885 eurót keresett, Boris Kollár (Sme rodina) házelnök 38 460 eurót, míg Igor Matovič (OĽANO) volt miniszterelnök 36 468 eurót. 2019-ben…

Remény, hogy az új kormány stabil és összetartó lesz

21.04.06 14:52

Pozsony. Egyévnyi kormányzás után távozott kormányfői pozíciójából Igor Matovic és tett esküt az eddigi pénzügyminiszter Eduard Heger. Az új miniszterelnök kormányának összetétele sokban nem tér el az előzőtől. A lemondásukat benyújtott miniszterek…

Vásárhely24: utolérte a családi tradíció Lázár Jánost

21.02.26 10:33

A képviselőt a vagyonnyilatkozata árulta el, a Vásárhely24 kérdéseire pedig mindent beismert. Lehet, hogy Lázár nem a politikában tervezi a jövőjét?

Házkutatás egy miniszternél hiányos vagyonnyilatkozat miatt – Franciaországban

21.02.17 12:39

Franciaországban komolyan veszik a közéleti szereplők vagyonnyilatkozatát, ennek issza levét a kisvállalkozók ügyeivel foglalkozó miniszter, aki "megfeledkezett" néhány apróságról.

A(z) "Vagyonnyilatkozat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Vagyonnyilatkozatáról kérdezték a Fidesz érdi képviselőjét, aki azt válaszolta: Büdös kommunista

Bács Istvánt, a város volt alpolgármesterét az Átlátszó kérdezte meg a saját cégének nyújtott 71 millió forintos kölcsönével kapcsolatban.

Gazdaság

Gémesi: Gyalázatos az önkormányzati lakások ár alatti eladása

Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke szerint az önkormányzati lakások ár alatti értékesítésével már nem tudnak segíteni azokon, akik utcára kerültek.

Politikus

"A NER miatt marad le magyar gazdaság a régióban"

Csaba László közgazdász, egyetemi tanár, akit 2010 után rövidebb ideig Orbán Viktor egyik tanácsadó testületébe is fölkértek, azt mondta, hogy a NER miatt marad le magyar gazdaság a régióban.

Politikus

Közel 3 milliárd forintot kapott az alapítvány, ahol Rogán titkár volt

A Miniszterelnöki Kabinetiroda márciusban adott 2 milliárd 798 millió forintot annak a Batthyány Alapítványnak, amelynek pályája kezdetén Rogán Antal volt a titkára - írja hirklikk.hu.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló