Vadászat hírek

Gazdaság › Vadászat

Megszavazta a román szenátus a medvevadászat tilalmának ideiglenes feloldását

19.09.26 01:06

Megszavazta a román szenátus szerdán a vadászati törvény módosítását, amely egy ötéves időszakra lehetővé tenné a barnamedvék vadászatát bizonyos időszakokban. A szavazattöbbséggel – ellenszavazat nélkül, 13 tartózkodás mellett – elfogatott…

Vadásznak az autósokra, jajj a csalóknak

19.09.23 09:16

Négy városban mérik fel a gépkocsik környezetvédelmi állapotát a ma induló közúti akcióban. Péntekig Budapest mellett négy vidéki nagyvárosban lehet majd találkozni a járművek környezetvédelmi állapotát ellenőrző szakemberekkel.

A vadászokat is bevonják a honvédelembe

19.09.09 11:57

A haza védelmi képességének erősítése érdekében együttműködik a honvédelmi tárca és az Országos Magyar Vadászkamara.

A vadállományt nem veszélyezteti a jogszerű vadászat

19.09.07 12:31

A vadállományt sehol sem veszélyezteti a jogszerű vadászat – hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az Országos Vadásznap és Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál szombati megnyitóján, a pákozd-sukorói arborétumban.

Megkezdődött a hagyományos, véres delfinvadászat Japánban

19.09.02 17:07

A halászok a delfineket és kisebb bálnákat egy öbölbe terelik, majd hálóval elzárják a menekülési útvonalat. Sokukat a húsukért vernek agyon, de a legszebbeket élve eladják.

A(z) "Vadászat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Orrvadászok ellen indult eljárást Győrben

Orvvadászat, lopás és természetkárosítás miatt indult eljárás Győrben öt férfi ellen, akik a Szigetköz Vadásztársaság működési területén vadászatra való jogosultság nélkül ejtettek el vadakat. A bűncselekményekkel több tízmillió…

Politikus

Semjén Zsolt: Az unióban Magyarország költi a legtöbb pénzt templomok megújítására

Ahol templomok vannak és a hitélet virágzik, ott a mindennapokban is megmutatkozik ennek pozitív hatása.

Ország

Ingyenes játékok a hétvégére

Crusader Kings II A svéd Paradox Interactive középkori 4X játékában egy európai uralkodó dinasztia irányítását vehetjük át. Az egymást követő királyok döntéseit kell meghoznunk: elsősorban azt, ki legyen az örökösünk, de persze erre a…

Kultúra és szórakozás

Inspirációk

A magyar festészet napján kiállítás nyílt a Magyar Plakát Házban, valamint kihirdették Az én világom rajzpályázat eredményeit is.

 

Kategória ajánló