Vác hírek

Magyar település › Vác

A 12 éves váci kislány kitalálta, hogy el akarták csalni, pánik és feljelentés lett a vége

20.01.09 12:43

Az általános iskola kapujánál akarta elcsalni egy zöld kabátos, sapkás férfi, aki azt mondta, az édesanyja kérte meg, hogy vigye őt haza – állította egy 12 éves váci kislány, a történet pedig elkezdett keringeni a Facebookon. Nem csoda, hogy az…

Nb Iii: megvan a Hatvan új edzője, korábbi váci tréner irányít

20.01.09 11:43

A gyenge őszi szezon után Török László vezetőedző decemberben távozott a labdarúgó NB III-ban szereplő FC Hatvantól, a csapat új trénere az előző bajnokságban a másodosztályú Vác FC-nél dolgozó Gulyás Gábor lett.

Egy férfi akart elcsalni egy gyereket az egyik iskola elől - nyomoz a rendőrség

20.01.07 16:13

Az egyik váci Facebook-oldalon osztották meg azt az információt, miszerint egy 12 éves kislányt próbált meg elcsalni egy középkorú, közepes magasságú, rekedt hangú és átlagos testalkatú férfi, aki zöld kabátot és sapkát viselt.

Női kézilabda: Kácsor és Kuczora is hosszabbított Vácon

20.01.03 19:16

A női kézilabda NB I-ben szereplő Vác hivatalos honlapján adta hírül, hogy már aktuális szerződésük lejárta előtt másfél évvel megegyezett több értékével a maradásról.

Fazekas István vehette át a Credo-díjat

19.12.21 18:10

A Váci Egyházmegye által alapított Credo-díjat annak a művésznek ítélik oda, aki a keresztény értékrend valóságát műveiben is igyekszik felmutatni.

A(z) "Vác" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Új előbérleti szerződés a Váci Greens E épületében

A Cushman & Wakefield egítségével egy vezető szoftver fejlesztő vállalat írt alá bérleti szerződést 7 500 négyzetméterre a Váci Greens E épületében. Ezzel a tranzakcióval az épület 6 hónappal az átadása előtt 40 százalékos…

Megye

Újabb városok zárnak be – Velence és Szentendre sem kér a turistákból

Újabb települések vezetői unták meg, hogy az emberek továbbra sem veszik komolyan az otthonmaradást. Velencén a múlt hétvégén akkora volt a zsúfoltság, hogy még a rendőrök sem tudtak mit kezdeni a sétáló tömegekkel. A parkolók…

Gazdaság

Breaking: kínai járványügyi szakértők szerint újabb járvány fenyegethet…

Tömegek érkeznek a Vuhanból induló vonatokhoz, miután a hatóságok enyhítettek az utazási korlátozásokon, írja az Afp. A híres kínai agyaghadsereget pedig a háromnapos ünnep alatt Shanszi tartományban 12…

Életmód

Kigyulladt egy autó Keszthelyen

Egy személygépkocsi égett Keszthelyen, a Tapolcai út és a Jegenye utca kereszteződésénél. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd nekiláttak az utómunkálatoknak.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló