V4-ek hírek

Gazdaság › V4-ek

Az uniós csúcs előtt még egyeztet Orbán Viktor

21.01.21 18:59

A miniszterelnök Facebook-oldalán azt írja, a csúcstalálkozó előtt a visegrádi négyekkel egyeztet.

Legalább három gyereket vállalnának az európaiak

21.01.20 17:27

Kettő felettit tartanák ideális gyerekszámnak Európában a Századvég Politikai Iskola Alapítvány legújabb felmérése szerint.

Felzárkózási pályára állt a régiónk

21.01.20 10:17

A V4-országoknak már az uniós csatlakozás és az arra való felkészülés során megindult a felzárkózása az európai életszínvonalhoz. Az elmúlt években pedig a visegrádi régió bizonyult a közösség növekedési centrumának: sikeresek voltak a…

Kövér László a V4-es parlamenti elnökökkel tanácskozott

21.01.12 14:12

Online tanácskozást tartottak a visegrádi országok parlamenti elnökei, többek közt a V4-es parlamenti együttműködés fejlesztéséről.

Megújuló energiaforrások: van, ahol hatalmas a magyar lemaradás

21.01.12 11:25

Nagyjából a harmadát, mintegy 34 százalékot adtak ki 2019-ben az uniós áramelőállításban a megújulók – ez főleg víz- és szélenergiából származott. Magyarország a lista végén kullog.

Megvédik magukat a visegrádi négyek

20.12.29 11:37

A közel-keleti és észak-afrikai régió helyzete drámaian romlott, növelve a terrorfenyegetést és az illegális migrációval kapcsolatos problémákat– figyelmeztet Mariusz Blaszczak lengyel védelmi miniszter.

14 éves zongorista a Virtuózok magyar nyertese

20.12.18 18:34

Rozsonits Ildikót találta a legjobb magyar előadónak a Plácido Domingóval kiegészült zsűri a komolyzenei tehetségkutató december 18-i döntőjében. A fináléra a Maestro mellett zeneszerző fia is ellátogatott.

V4: maradjon rugalmas a menekültügyi szolidaritási EU-mechanizmus

20.12.17 11:02

Az EU számára javasolt új migrációs paktumnak meg kell őriznie az eddigi szolidaritási mechanizmus nyitottságát és rugalmasságát – szorgalmazta hat uniós ország belügyminisztere.

A(z) "V4-ek" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Orbán Viktor a visegrádi országok kormányfőivel egyeztetett az EU-csúcs előtt

A virtuális, csütörtök esti csúcsértekezlet témája az Európai Unió vakcinabeszerzése.

Politikus

Bloomberg: Ezért vág bele Orbán Viktor az orosz vakcina beadásába

A hírügynökség úgy látja: Orbán Viktor azért vág bele az orosz vakcina beadásába, mert a választások közeledtével szeretné felgyorsítani, hogy az ország túljusson a járványon. A politikus előzőleg nyomást fejtett ki az illetékes…

Ország

I. Károly Prágában alapította meg Közép-Európa első egyetemét

Aki sétált már a cseh főváros ódon utcáin, belefeledkezett a Károly híd nyüzsgő forgatagába, bekukkantott az Arany utcácska apró házikóiba, várakozott az Orloj előtt, megkóstolta a csehek nemzeti italát, leöblítve a sült húsos párolt…

Ország

Vb-negyeddöntős a magyar kéziválogatott

Ötödik mérkőzését is megnyerte az egyiptomi kézilabda-világbajnokságon a magyar férfi válogatott, amely 30-26-ra verte a lengyeleket. Az első

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló