Útlezárások hírek

Esemény › Útlezárások

Teljes útlezárás az 56-os főúton

20.12.02 18:04

Teljes útlezárás az 56-os főúton Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 17:40 Egy autó fának ütközött Szekszárd és Várdomb között.

Félpályás forgalomkorlátozás Szombathely külterületén

20.11.21 11:43

A közlekedőknek félpályás útlezárásra kell számítaniuk Szombathely külterületén, a 87-es számú főúton.

Készül a felüljáró

20.11.19 17:01

A terveknek megfelelően haladnak a Jászberényi úti felüljáró felújításával. A gyalogos forgalom elől az átépítéssel érintett szakaszt nem zárják le, az áthaladás részükre biztosított. A munkálatokkal a tervek szerint december 11-ére végeznek.

A(z) "Útlezárások" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Többfelé útlezárásokra, torlódásokra kell számítani

Országszerte többfelé útlezárásról, forgalomkorlátozásról tájékoztat az Útinform, balesetek és felújítások miatt torlódhat a forgalom.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Autós

„Mintha mennék egy úton, ami nem vezet sehova”

Kilenc hónappal ezelőtt, pillanatok alatt veszítette el a feleségét és a jövőképét Bronz Gábor. A máig felfoghatatlan tragédia az egész országot megrendítette. A kétgyermekes édesanya éppen kilépett kelenföldi lépcsőházuk ajtaján, amikor…

Gazdaság

A Pozsonyt Kassával összekötő, régóta várt autópályát a magyarok fognak befejezni

A Pozsonyt Kassával összekötő, régóta várt autópálya a legvitatottabb közlekedési téma Szlovákiában, amit a magyarok fognak befejezni –   írja a szlovák jobbközép-liberális Sme lap kassai kiadása annak kapcsán, hogy…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló