Útinform hírek

Gazdaság › Útinform

Útinform: balesetek lassítják a forgalmat országszerte

19.06.19 08:05

Rengeteg helyen történt baleset a hajnali és reggeli órákban, emiatt több helyen torlódásokra kell számítani. Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon: - Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé, – a 4-es…

Útinform: élénk a forgalom az M0-s déli szakaszán

19.05.31 07:19

Az M5-ös autópályáról leterelik egy korábbi baleset miatt a Szeged felé közlekedőket. Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon: - Még tart a helyszínelés az M5-ös autópályán, Szeged felé a 124-es km-nél…

Baleset az M5-ön, torlódik a forgalom Budapest felé

19.05.24 09:10

Két kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös autópályán Budapest felé, az M0-ás csomópont után egy baleset miatt – közölte az Útinform péntek reggel a honlapján.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M0-son

19.05.21 14:58

Négy kilométeres torlódás alakult ki az M0-s autóúton az M5-ös autópálya felé baleset miatt - közölte az Útinform kedden délután a honlapján.

Elesett egy motoros, lebénult az egész M0-s

19.04.25 10:24

Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös felé, a Szigetszentmiklós-Csepel csomópont közelében a 18-as km-nél egy motoros elesett.

Nagy a torlódás Hegyeshalomnál

19.04.22 16:54

Hegyeshalomnál a határátkelőhely előtt a kilépésre várakozó kocsisor hossza elérte az öt kilométert – írta honlapján az Útinform hétfő délután. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság korábban a rendőrség honlapján azt írta: a…

Brutális dugó: Ne menjen Hegyeshalom felé, ha jót akar magának

19.04.22 15:33

Hegyeshalomnál a határátkelőhely előtt a kilépésre várakozó kocsisor hossza elérte az öt kilométert - írta honlapján az Útinform hétfő délután.

Durva baleset: 10 kilométeres dugó van az M0-áson

19.04.18 09:30

Jelentős torlódás alakult ki baleset miatt csütörtök reggel az M0-ás autóúton, és lépésben haladnak a járművek az M1-es autópályán - közölte az Útinform a honlapján.

A(z) "Útinform" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Öt kilométeres a kamionsor Csanádpalotán

Öt kilométeres a kamionsor a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán kedd délelőtt – olvasható az Útinform honlapján.

Gazdaság

Tömegkarambol az M7-esen Érdnél, torlódás van

Érd magasságában, a fővárosból kifelé vezető oldalon torlódásra kell számítani, mert 5 autó és egy kamion ütközött. Eddig tisztázatlan körülmények között április 13-án pénteken 16 óra 35 perc körül öt autó és egy kamion ütközött össze az…

Budapest

Autópályává fejleszthető út lesz az M3-as határig tartó szakasza

Megjelent a Vásárosnamény és Beregdarócz közötti 23 kilométeres szakasz tervezésére szóló felhívás. Egy határátkelő terveit is várják az autóúté mellett.

Autós

Tömegkarambol az M7-esen Érdnél, torlódás van

Érd magasságában, a fővárosból kifelé vezető oldalon torlódásra kell számítani, mert 5 autó és egy kamion ütközött. Eddig tisztázatlan körülmények között április 13-án pénteken 16 óra 35 perc körül öt autó és egy kamion ütközött össze az…

 

Kategória ajánló