Utazási iroda hírek

Gazdaság › Utazási iroda

Észak-Koreába szervez sörtúrákat egy angol cég, méghozzá meglepően olcsón

19.11.13 07:37

Egy angol utazási iroda ötnapos programot szervez 2020 márciusában Észak-Koreába. A túra nem titkolt motívuma, hogy minden este helyi kocsmákban lehet inni, ahol az iroda szerint „el lehet vegyülni a helyiekkel.”

Ön ültetne a bőre alá egy mikrochipet, hogy ne hordjon kulcsot a munkahelyére?

19.11.01 18:52

Bőrük alá helyezett mikrochippel nyitják irodájuk ajtaját és fizetnek a büfében a TUI német-brit utazásszervező skandináv részlegének alkalmazottjai, akik számára így a jövőben fölöslegessé válhatnak a kulcskártyák vagy a jelszavak.

Lépett az EU is a Thomas Cook ügyben

19.10.24 16:01

A Thomas Cook brit utazási iroda csődjére reagálva az Európai Parlament is elfogadott egy állásfoglalást, amely értelmében a légitársaságok pénzügyi helyzetét is jobban nyomon Fogják követni.

Debrecenből indít görög charterjáratot az IBUSZ

19.10.16 22:29

Jövő június közepétől heti rendszerességgel, szombat délelőtti indulással közlekednek majd a járatok a görögországi Kefalonia szigetére Debrecenből.

Fásítással csökkenti környezetterhelését egy magyar utazási iroda

19.10.16 10:33

Magyarországon első utazási irodaként szervez faültetést az egri illetőségű, kalandtúrákra szakosodott Békatutaj november 9-én. 

Mosóczi László: Fontos a fenntartható közlekedés

19.10.15 15:01

Fontos az Európai Bizottság új munkaprogramjában is deklarált fenntarthatóság, amely a közlekedésben a károsanyag-kibocsátás csökkenésével valósulhat meg - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős…

Vannak, akik a Thomas Cook csődje miatt még mindig külföldön ragadtak

19.10.08 19:09

Csak azokat a turistákat vitték haza Nagy-Britanniába, akik utazási csomagot vásároltak a becsődölt irodánál.

A(z) "Utazási iroda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Bizarr ajánlat: észak-koreai sörözést hirdet egy utazási iroda

Igencsak meglepő túrával egészítette ki ajánlatait egy angol utazási iroda: a Smili

Életmód

Új vezető az alsóörsi turisztikai egyesület élén

Pataki Júlia október közepétől a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület TDM-menedzsere. A tisztséget korábban Zakar ­Zelinda töltötte be. Az egyesület célja, hogy minél több és minél elégedettebb Vendég töltse náluk…

Életmód

Vajdasági borokat is kóstoltak

A II. Bács-Kiskun Megyei Bormustrának a kecskeméti Sheraton Hotel adott helyet, ahol borbemutatókat és jótékonysági borárverést is tartottak.

 

Kategória ajánló