Utazási iroda hírek

Gazdaság › Utazási iroda

Csökkentett kauciót minden irodának! - Nyílt levél a MUISZ-nak

20.10.14 22:19

Nyílt levélben fordult a Facebook-on alakult Turisztikai Szektor Saját Érdekképviselete (TSZSÉ) a Magyar Utazási Irodák Szövetségéhez a vagyoni biztosíték kérdésében. A MUISZ válaszolt.

Nem terveznek hosszú távra a német utazók

20.10.07 13:46

Nem terveznek hosszú távra a német utazók a TDA piackutató intézet felmérése szerint, a foglalások alapján az idei téli és a jövő évi nyári szezonban az utazási ágazat bevétele valamelyest már növekedni fog.

A tavalyi eredményük 10 százalékát tudják teljesíteni az utazási irodák az idén

20.10.04 07:51

Tavaly parádés évük volt az utazási irodák többségének, idén viszont átlagosan a 10 százalékát tudják majd teljesíteni a 2019-es eredményüknek – írja az Mfor. Ennek ellenére kevés a csőd.

Így döngöl a földbe egy egész ágazatot a határzár: nem könnyű a túlélés

20.10.02 10:13

A határzár további egy hónapos meghosszabbításával még nehezebb helyzetbe kerültek az amúgy is komoly gondokkal küzdő hazai utazásszervezők, legfőképpen most azok, akik síeltetnek késő ősztől kora tavaszig. Kivárás, költségminimalizálás:

Buktatók sora nehezíti az idei síszezont

20.09.30 06:15

Nem marad el az idei síszezon sem, bár a körülmények megváltoznak: a síterepeken különleges intézkedéseket vezetnek be, a közös esti szórakozás elmarad. Az utazási irodák kedvező lemondási feltételekkel ösztönzik az utazókat, akik a biztonságot…

Ingyenes online képzést indít a CeSYS Utazási rendszer

20.09.17 15:14

Minden magyarországi utazási iroda jelentkezését várják, akik szeretnének az online értékesítésben és az online marketingben fejlődni.

Bemutatta megújult ATLASZ utasbiztosítási termékeit a Colonnade

20.09.16 12:46

Az idei évben számos szakmai rendezvény maradt el a koronavírus miatt, így igazán hiánypótló eseménynek ígérkezett a Colonnade Biztosító által utazási irodák részére szervezett termékbemutató a budai Émile étterem kertjében.

Segítség a turizmusnak Európában: mindenki másképp csinálja

20.09.16 11:50

Az Európai Utazási Irodák Szövetsége (ECTAA) felmérést készített az egyes tagországokban bevezetett, a turizmusban dolgozók foglalkoztatását támogató intézkedésekről, illetve a Covid-19 járvány kapcsán jelenleg érvényes beutazási…

A BKK megkezdte egy nemzetközi utazásszervező mobilapp tesztjét

20.09.12 16:46

Az Európai Unió által életre hívott Maas4EU K+F projekt kiemelt feladata egy olyan alkalmazás kifejlesztése, amely egyetlen felületen teszi lehetővé egy-egy utazás megszervezését az útvonaltervezéstől a fizetésig, a különböző közlekedési módok…

A(z) "Utazási iroda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

A cseh kormány 500 millió koronával segíti az utazási irodákat

Az utazási irodák Csehországban mintegy 14 ezer embernek biztosítanak munkát.

Életmód

Koronavírus-mentes hosszú hétvégék 2021-ben, már most kezdheted a tervezést!

A koronavírus miatt sokan jövőre halasztják az utazásaikat. Ha időben lesz védőoltás, talán 2021-ben helyreállhat a világ rendje és ismét beindulhat a nagyüzemi turizmus. Ehhez nem árt tudnod, mikor lesznek jövőre hosszú…

Nagyvilág

DK: Adják ki az önkormányzatoknak a helyi járványügyi adatokat!

A Fidesz-kormány akadályozza a polgármesterek munkáját azzal, hogy elhallgatja hány koronavírusos beteg van a településükön. A DK törvényben kötelezné őket az adatközlésre.

Tudomány

DK: Adják ki az önkormányzatoknak a helyi járványügyi adatokat!

A Fidesz-kormány akadályozza a polgármesterek munkáját azzal, hogy elhallgatja hány koronavírusos beteg van a településükön. A DK törvényben kötelezné őket az adatközlésre.

 

Kategória ajánló