Utazás hírek

Életmód › Utazás

Beindult Oroszország felé a vakcinaturizmus

21.04.18 18:55

Németek indulnak - nem kis összegeket hagyva az utazási irodáknál - az orosz főváros felé.

„Nem bízom Berlinben”: Moszkvában oltatják be magukat a németek

21.04.18 11:37

A Der Spiegel elkísért Oroszországba olyan németeket, akik mielőbb vakcinát szeretnének. Az út ára több mint kétezer euró.

Szerbia megint újított: ott a nyaraláshoz oltás is jár

21.04.18 10:16

Az idei nyaralás lefoglalásakor egyben a koronavírus elleni védőoltásra is lehet regisztrálni ezentúl Szerbiában, ezzel is felgyorsítva az oltás folyamatát, illetve egyszerűsítve az utazást.

Csúcson a belföldi szállásfoglalások

21.04.17 16:46

Sokan már előre lefoglalták az idei nyaralás időpontját, sőt egyre többen érdeklődnek az őszi és a téli dátumok iránt is.

A szállodáknál korábbi nyitást kérnek a kormánytól az apartmankiadók

21.04.16 15:37

A fővárosban a járvány miatt az airbnb-szálláshelyek fele már eltűnt, de vidéken még segíthetne az ágazaton a nyitás, a belföldi turizmus. Elsőként Budapest VI. kerületében léphet életbe nyárra új airbnb-szabályozás.

Császármorzsa Kamado Joe grillen

21.04.16 06:46

A császármorzsa több mint egy édesség. Mindenkinek más és más emlékeket juttat eszébe. Kinek a nagymamánál töltött nyarakat, kinek a hütte hangulatát síelés közben. Egy biztos, mindenkinek fűződik hozzá egy kellemes érzése.

Hétfőtől sűríti a menetrendet az SZKT

21.04.15 16:43

A folyamatosan növekvő utasforgalom kiszolgálásának érdekében – vagyis az iskolák nyitása miatt is – 2021.04.19-től, hétfőtől minden vonalon sűrített ütemes menetrend lép életbe.

Októberig teltház lesz a Balatonon

21.04.15 12:13

Nem kérdés, mindenki várja a nyarat, és az enyhítéseket. A Tárki felmérése szerint a magyarok 61 százaléka tervez utazást idén, ha a járványhelyzet engedi, jó részük belföldön maradna.

Megint hoppon maradt a Ryanair

21.04.14 17:25

Összhangban vannak az uniós joggal azok a támogatási intézkedések, amelyeket a Covid-19 által okozott utazási korlátozások nyomán a járatok törléséből vagy átütemezéséből eredő károk miatt Svédország és Dánia vezetett be a SAS…

A(z) "Utazás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Lett egy nagy kérdőjel a kiadott ingatlanok jövőjével kapcsolatban

Hogyan alakították az elmúlt másfél év történései, a turizmus visszaesése, az ingatlanárak konszolidációja, az agglomeráció reneszánsza Budapest belvárosát és mit hozhat a jövő a turisták visszatérésével?

Nagyvilág

Fontos tanácsot kaptak azok, akik favipiravirt szednek

Egy nemrég megjelent tanulmány szerint nem zártható ki, hogy a Covid-19-páciensek kezelésére használt gyógyszer fényérzékenységet okoz.

Tudomány

Szingapúrban bezárnak az iskolák a járvány terjedése miatt

A városállamban több hónapos rekordot döntött az új fertőzöttek száma.

 

Kategória ajánló