Utazás hírek

Életmód › Utazás

Közgazdász: tavaly a turizmus jelentős részét a SZÉP-kártya tartotta életben

21.04.20 13:22

Lovas Judit szerint tavaly szálláshelyre gyakorlatilag annyit költöttünk el a Széchenyi Pihenő Kártyákról, mint 2019-ben, annak ellenére, hogy a szállodák hónapokig zárva tartottak.

Te mennyit vásárolsz a járvány ideje alatt? Vegyél részt a kutatásban!

21.04.20 06:49

A Nébih újabb felmérést indított a koronavírus-járvány alatti fogyasztási szokásokról. Tavaly drasztikusan lecsökkent a boltlátogatás gyakorisága és nőtt a helyben beszerezhető élelmiszerek iránti érdeklődés. Most mi lesz az eredmény?

Egy holttestet sodort partra az óceán, felbolydult az ország

21.04.19 13:04

A csendes-óceáni szigetországban, Vanuatun a járvány kezdete óta alig 3 koronavírusos esetet jelentettek, most azonban egyik strandján egy holttestet találtak, amelyről kiderült, hogy fertőzött. Most utazási tilalom van érvényben, és a hatóságok…

Óriási bajban vannak a vidéki vendéglátósok: már a nyitáshoz sincs elég tőkéjük?

21.04.19 08:19

A koronavírus-járvány egyik legnagyobb vesztese a turizmus, vendéglátás ágazat: sokan, több mint 5 hónapja tartanak zárva, míg mások szerencsésebbek, mert ételkiszállítással még van bevételük. A kormány az ágazatot 50 százalékos…

A(z) "Utazás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Lett egy nagy kérdőjel a kiadott ingatlanok jövőjével kapcsolatban

Hogyan alakították az elmúlt másfél év történései, a turizmus visszaesése, az ingatlanárak konszolidációja, az agglomeráció reneszánsza Budapest belvárosát és mit hozhat a jövő a turisták visszatérésével?

Nagyvilág

Párttársai már megírták a nekrológját: Aradszki András a képviselő, aki visszatért a halál torkából

Aradszki Andrásnak hetekig válságos volt az állapota, azonban végül sikeresen felépült a koronavírus-fertőzéséből. Családját ötször hívták fel, hogy lehet nem éri meg a reggelt, párttársai már a nekrológját is megírták.

Tudomány

Szingapúrban bezárnak az iskolák a járvány terjedése miatt

A városállamban több hónapos rekordot döntött az új fertőzöttek száma.

 

Kategória ajánló