Utazás hírek

Életmód › Utazás

A Turisztikai Ügynökség szerint úton vagyunk a normális élet felé

21.05.01 07:42

„Úton vagyunk a normális élet felé” – fogalmazta meg reményeit Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója.

Éjszakai újdonságok az utazási lehetőségekben

21.04.30 21:22

ÁCS IS IN THE AIR: Ács Gaben Gábor, az utazás Astrája és Zenecája Videó: Hang: Ez a tartalom Éjszakai újdonságok az utazási lehetőségekben a Millásreggeli - a gazdasági muppet show oldal tulajdona.

Dilemmák az uniós digitális oltási útlevél körül

21.04.30 19:43

Az Európai Parlament ismertette a „zöld útlevéllel” kapcsolatos álláspontját. Az útlevél bevezetésének célja a jelenleg a válsággal kapcsolatos eltérő európai utazási lehetőségek újbóli egységesítése, de még sok a tisztázásra váró részlet. Ezek pedig …

Lecsaptak a rendőrök a szabolcsi embercsempész bűnszövetkezetre

21.04.30 15:07

A gyanúsítottak pénzért cserébe ukrán állampolgároknak fiktív munkaszerződéseket és igazolásokat biztosítottak, amelyekkel lehetővé tették számukra a Magyarországra történő belépést.

Népszerűbb a Sinopharm-vakcina a Szputynik V-nél

21.04.29 17:19

Magyarországon is a nyugati vakcinákat választanák a legtöbben, az orosz Szputnyik V oltásnál azonban népszerűbb a kínai Sinopharm oltóanyaga - derült ki egy felmérésből.

Már a Google-ben is láthatjuk, hogyan utazhatunk másik országba

21.04.28 19:28

A Google új eszközökkel segíti az utazás előtt állók dolgát, mostantól egyenesen a keresőcég szolgáltatásán keresztül tájékozódhatunk arról, hogy milyen utazási korlátozásokra számíthatunk egy másik országban.

Ide utaznának idén a külföldre vágyó magyarok: még kedvező ajánlatokat csíphetünk el

21.04.28 10:01

A járvány előtti évhez képest elmarad a külföldi nyaralások foglaltsága az utazási irodáknál, de az oltási program előrehaladtával és az utazási korlátozások eltörlése után felpöröghet az érdeklődés – árulta el a Magyar Utazási Irodák Szövetségének…

A(z) "Utazás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Kiéhezett az ország a biztonságos belföldi turizmusra

Harmincéves rekordot döntött a tavalyi nyár, idén még több emberre számítanak a turizmusban.

Nagyvilág

Portói csúcs: arccal India felé

A koronavírus-helyzettel, a járvány utáni gazdasági újjáépítéssel és az Európai Unió és India kapcsolatával foglalkoztak az uniós állam- és kormányfők két napos informális találkozójukon.

Tudomány

Portói csúcs: arccal India felé

A koronavírus-helyzettel, a járvány utáni gazdasági újjáépítéssel és az Európai Unió és India kapcsolatával foglalkoztak az uniós állam- és kormányfők két napos informális találkozójukon.

Életmód

Montenegró ingyenes koronavírus-kezelést ígér a turistáknak

Nem kell fizetniük az ellátásért azoknak, akik nyaralásuk alatt fertőződnek meg.

 

Kategória ajánló