Úszó és vízilabda bajnokságok hírek

Sport › Úszó és vízilabda bajnokságok

Augusztus közepén lesz ismét hínárvágás a Balatonban

Tegnap 08:37

Nyáron több balatoni strandon is nagy érdeklődést keltett egy furcsa úszó jármű, amely egyszerre emlékeztet egy önjáró motoros fűnyíróra és egy 19. századi, lapátkerekes gőzösre. A tulajdonos maga tervezte a szerkezetet, ami augusztusban áll ismét…

Két centerrel teljes a KVK kerete

20.07.02 13:29

Két légiósokkal erősítette meg keretét a Kaposvári Vízilabda Klub OB I.-ben szereplő csapata. A horvát Domagoj Jajčinović és az amerikai Kacper Langiewicz is center poszton vethető be.

Vári Attila újraindul az MVLSZ elnöki posztjáért

20.07.01 18:31

Vári Attila újraindul a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöki posztjáért a július 20-ra összehívott tisztújító közgyűlésen.

Újra napirenden: egyesülhet Vásárhely két úszóegyesülete

20.07.01 12:28

Az összeolvadást a Hód Úszó SE kezdeményezte, áll a HSÚVC közleményében. A háttérben Risztov Éva neve is felsejlik elnökként.

Lesz Balaton-átúszás: korlátozás nélkül jöhet a többezer ember?

20.06.29 13:14

Pénteken jelentették be, hogy augusztus 1-jén mégis megrendezik a Balaton-átúszást. Az össznépi úszórendezvény minden évben többezer embert vonz a magyar tenger partjára - viszont az úszás napján is érvényben lesz még a minden 500 főnél…

A(z) "Úszó és vízilabda bajnokságok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Sport

Benedek Tibor özvegye is jogosult az olimpiai járadékra

Az Országgyűlés megszavazta a Benedek Tibor halála után kezdeményezett törvénymódosítást, amely az olimpiai érmesek özvegyei számára kiterjeszti az életjáradék biztosítását.

Sport

Jövőre is kétséges az olimpia megrendezése

Szkeptikus a rúdugrás 2013-as világbajnoka. A férfi rúdugrás 2013-as világbajnoka, a német Raphael Holzdeppe kételkedik abban, hogy jövőre megrendezhető lesz a tokiói olimpia. Úgy véli, akkor lehetne megtartani a…

 

Kategória ajánló