Úszás hírek

Sport › Úszás

Pánikrohamot kapott Hosszú Katinka

20.11.15 11:13

Csaknem egy éve, január óta forog a Katinka c. dokumentumfilm, melynek alkotói folyamatosan nyomon kísérik és rögzítik Hosszú Katinka életét. A hivatalos életrajzi dokumentumfilm a magyar úszófenomén portréja mellett a tokiói olimpiára való…

Az Iron Ladyt lelkileg viselte meg a leállás

20.11.12 12:36

A dokumentumfilmet forgató Hosszú Katinka rendkívül nehezen élte meg a leállást és az olimpia elhalasztását.

Úszás: meglepetés nélkül az Isl újabb dupla fordulója

20.11.09 14:38

Nem hozott meglepetést a Duna Arénában zajló Nemzetközi Úszóliga (ISL) újabb dupla fordulója, a két legesélyesebb csapat vezet az első nap után.

A(z) "Úszás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Úszás: „Mondhatni, a 200 pillangó zsebben van" – Milák Tokióról

A 21 éves világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf az országos bajnokságon hat aranyérmet szerzett, 100 pillangón országos csúcsot, míg 200 pillangón világcsúcshoz közeli időt úszott. Ez azért is bámulatos eredmény, mert a…

Sport

Rá sem fogsz ismerni Hosszú Katinkára, extrém frizurát villantott

Erre nem számított senki, Hosszú Katinkát általában vizes, egyenes hajjal szokhatták meg a rajongók, most egészen extrém frizurát csináltatott.

Sport

Élsportolók elszállásolásával pörgeti forgalmát az Airbnb

A szálláshely-szolgáltató vállalat egy év alatt már a második formabontó programot hozza tető alá a Nemzetközi Olimpia Bizottsággal.

Ország

Hatalmas a tét, Hosszú Katinkáék az olimpiáért versenyeznek

Az utolsó lehetőségük a legjobb magyar úszóknak, hogy biztosítsák helyüket a tokiói olimpiára. Az ötkarikás kvalifikációs országos bajnokság szombatig tart.

 

Kategória ajánló