USA hírek

Ország › USA

Egy forradalom titkos története IV.: a hatalom vonzásában

19.03.01 06:14

Az Öt Csillag Mozgalom egy évtized alatt felforgatta az olasz politikát: a nulláról indulva kormányra került, és leváltotta a hagyományos politikai elitet. Sikere akár példaként is szolgálhat más országok számára, ahol a hatalom bástyái bevehetetlennek tűnnek.…

A(z) "USA" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Miért érdemes kísérletezni a mesterséges havazással?

Az időjárás-módosítás nem új keletű gyakorlat, de vajon mennyire hatékony ez a módszer? Korábbi mérések ellentmondásos eredményeket adtak, ezért átfogó vizsgálatba fogtak amerikai kutatók.

Politikus

Donald Trump ismét John Ratcliffe republikánus képviselőt jelöli a hírszerzés élére

Ismét John Ratcliffe republikánus képviselőt jelöli az Országos Hírszerzési Igazgatóság élére Donald Trump.

Ország

Kacsahadsereget vetnek be Pakisztánban, hogy megfékezzék a sáskajárást

Rndkívül súlyos sáskajárás pusztít Pakisztánban. A rovarok mindent megrágnak. Kína állítólag egy régi “technikával” készül visszaverni a rovarok támadását. A kacsa több szempontból is hasznos állat, ugyanis akár 200 sáskát is felfal egy…

Nagyvilág

Koronavírus: Washington segítséget ajánlott Iránnak

Washington segítséget ajánlott fel Iránnak a koronavírus elleni harcban – jelentette be Mike Pompeo amerikai külügyminiszter pénteken a képviselőház külügyi bizottságának meghallgatásán.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló