Ursula von der Leyen hírek

Politikus › Ursula von der Leyen

Brexit: nem látni az elszántságot a megegyezésre

20.12.10 06:28

Boris Johnson brit miniszterelnök csütörtök este a Downing Streeten nyilatkozott újságíróknak. Úgy fogalmazott: immár "erőteljes lehetőség" egy olyan viszonyrendszer az EU-val, amely sokkal inkább hasonlít az unió és Ausztrália kapcsolataira, mint az…

Brüsszelbe repül Boris Johnson

20.12.08 19:43

Boris Johnson Brüsszelbe repül, hogy tárgyalásokat folytasson a poszt-Brexit egyezségről Ursula von der Leyen európai bizottsági elnökkel.

Brexit: súlyosak a nézetkülönbségek, de folytatják a tárgyalásokat

20.12.05 22:37

Boris Johnson brit miniszterelnök és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke szombaton csaknem két órán át tárgyalt telefonon, és megállapodtak arról, hogy a megbeszélések vasárnap Brüsszelben újraindulnak.

Az EU nagyon erőlteti, hogy Biden megválasztása után Amerika béküljön ki velük

20.12.02 19:55

Az Európai Uniónak és az Egyesült Államoknak meg kell oldalnia a kereskedelmi nézeteltéréseit, miután Joe Biden január 20-án átveszi a hatalmat Amerikában, és ezzel egy új transzatlanti megközelítést hoz majd.

A(z) "Ursula von der Leyen" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Von der Leyen próbálta menteni a menthetőt

Az oltóanyagok gyártásának és elosztásának felgyorsítását tekinti a járvány elleni küzdelem egyik legfontosabb feladatának az Európa Unió

Közélet

Le fog járni az ingyenes roaming az EU-ban

Az Európai Bizottság új rendeletet terjesztett elő annak biztosítására, hogy továbbra is többletköltségek nélkül legyen használható a mobiltelefon az Európai Unión belül tett utazások során.

Közélet

Nyártól egy rakás hétköznapi terméktől kell elbúcsúznunk

2021. július 1-jétől megváltozik a hulladékgazdálkodás szabályozása az Európai Unióban, és hazánkban is életbe lép az egyszer használatos műanyagokról szóló kormányrendelet, jelentős változásokat hozva.

Életmód

Koronavírus: 4469 új fertőzött, 72 beteg elhunyt

Az Operatív Törzs az oltási stratégia módosításán dolgozik, hogy minél többen minél előbb megkapják az első oltást a rendelkezésre álló vakcinákból.

 

Kategória ajánló