Upor László hírek

Ismert személy › Upor László

Upor László: nem mi vagyunk a probléma

20.10.05 11:02

Október elsejével megszűnt a Színház- és Filmművészeti Egyetem eddigi vezetőinek státusza és munkába állt a Vidnyánszky-féle garnitúra, de hiába máris a dupla költségvetés, még az egyetem küszöbét sem tudták átlépni. Az eddigi rektorhelyettest…

„Úgy búcsúzom, hogy maradok” – Upor László volt rektorhelyettes elköszönt az SZFE-től

20.10.02 16:49

Az SZFE leköszönő rektorhelyettese búcsúvideójában azt mondta: „normális körülmények között, szerencsésebb időkben komoly építkezésre volna alkalom, ezek azonban nem voltak szerencsés idők.”

Az SZFE-n is megjelent koronavírus, eddig 10 fertőzöttet találtak

20.09.26 11:08

A Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjai között is felütötte fejét a koronavírus azok után, hogy az SZFE hallgatóságának egy része a hónap elején bevonult és elfoglalta az egyetem épületét – írja a Blikk.

10 koronavírus-fertőzöttet találtak az SZFE-foglalók között

20.09.24 16:31

Szeptember eleje óta két, az elmúlt egy hétben újabb nyolc SZFE-hallgató koronavírustesztje lett pozitív – mondta el Upor László, a lemondása ellenére is irányító rektorhelyettes tájékoztatón.

Elkezdődött a tanév a Színművészetin, de a blokád marad

20.09.14 11:01

Az egyetem leköszönt vezetősége az egyetem Vas utcai épülete előtt nyitotta meg a 2020/2021-es tanévet.

A Színház- és Filmművészeti Egyetemen meghosszabbítják a beiratkozási határidőt

20.09.07 15:53

A Színház- és Filmművészetért Alapítvány kuratóriumát nem értesítette Upor László, az Szfe rektorhelyettese arról, hogy elhalasztja az egyetemen a tanév megkezdését és meghosszabbítja a beiratkozás határidejét – tájékoztatta az alapítvány vasárnap. “A…

„A történelem gyermekei vagytok” – mondta az SZFE diplomaosztóján a rektorhelyettes

20.09.07 14:43

„Ti vagytok az elsők – remélhetőleg az utolsók is –, akiktől egy láthatatlan mikroorganizmus elrabolta a színházi vagy filmes mestermunkával megkoronázott befejezés esélyét” – fogalmazott Upor László.

SZFE: a kuratóriumot nem értesítették a tanév kezdetének elhalasztásáról

20.09.06 17:43

A Színház- és Filmművészetért Alapítvány kuratóriumát nem értesítette Upor László, az SZFE rektorhelyettese arról, hogy elhalasztja az egyetemen a tanév megkezdését és meghosszabbítja a beiratkozás határidejét – tájékoztatta az alapítvány vasárnap az…

A(z) "Upor László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Kérvényezte az Szfe rektorhelyettese a félév elhalasztását

Szeptember elején Upor László még azt kérvényezte, hogy halasszák el a félévet.

Közélet

Klasszikus gólyaavató ünnepséget rendeztek az elsőéveseknek az SZFE-n

Amikor csak lehet, az egyetem polgárai igyekeznek normális oktatási és működési rendet fenntartani a blokád alá vont intézményben.

Közélet

Újabb lökést kaphatnak a divat- és dizájnipari vállalkozások

Ígéretes divat- és dizájnipari projektek megvalósulásához biztosít üzleti képzést, szakmai mentorálást és befektetési lehetőséget egy új program.

Kultúra és szórakozás

Online bemutatókat tart a Madách Színház

Elsősorban a virtuális térbe helyezi át idei bemutatóit a Madách Színház. Novemberben indul a SzínpadON elnevezésű online színház, a műsorfolyam a Madách Dekameron nevet viseli.A 2020/21-es évad rendhagyó a színházak…

 

Kategória ajánló