UPC hírek

Top magyar cég › UPC

Változik a UPC Direct csatornakínálata

20.02.11 16:29

Új csatornákkal bővül a műholdas tévészolgáltatás programpalettája, valamint néhány, a kínálatában lévő csatorna elérhető lesz csaknem az összes előfizetőnek.

Új csatornáknak örülhetnek a UPC Direct-ügyfelek

20.02.07 06:46

Március 17-én két SD és egy HD csatornával bővül a UPC Direct műholdas szolgáltatás kínálata, továbbá két csatorna alacsonyabb csomagba kerül - írja a DTV News.

Hivatalos: megszűnik a UPC

20.02.05 16:34

A következő két hónapban fokozatosan vezeti ki a UPC nevet a vállalat új gazdája, a Vodafone - írja a HVG.

Decembertől a UPC-nél is külön helyet kap a Viasat History és a Viasat Nature

19.12.19 14:46

2019. december 20-tól a UPC-nél eddig egy programpontot megosztva használó Viasat History és Viasat Nature tévécsatornák külön-külön helyen érhetők el.

Jön a Paramount karácsony elnevezésű csatorna

19.12.17 15:40

Három napon át lesz elérhető a karácsonyi időszakban a Paramount karácsony elnevezésű, különleges ünnepi, reklámmentes tévécsatorna, amely december 24. és 26. között kínál közkedvelt filmeket.

Tovább mélyül a UPC Direct és az RTL Magyarország együttműködése

19.12.17 09:34

Megállapodott a UPC Direct platformot működtető M7 Group és az RTL Magyarország, így a szolgáltató kínálatában továbbra is elérhetőek lesznek az RTL csatornái. Sőt, jövőre további újdonságok is várhatóak.

Meglepetés a Vodafone-tól - a UPC-sek is örülhetnek

19.12.02 14:37

Díjmentes telefonálás, korlátlat adathasználat vagy különleges tévécsatorna 3 napig - ilyen karácsonyi ajándékoknak örülhetnek a Vodafone és a UPC ügyfelei.

Díjmentes szórakozás a Vodafone-UPC ügyfeleinek

19.11.18 11:52

2019. december 2-től a Vodafone-UPC előfizetői is díjmentesen élvezhetik az RTL Most+ prémium szolgáltatásait. Az RTL Most+ szolgáltatást minden olyan Vodafone-UPC előfizető eléri, aki az arra jogosult digitális TV csomagra fizetett elő.…

A(z) "UPC" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Vodafone: folytatódnak a fejlesztések a következő hónapokban

A Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország jogi összeolvadása 2020. április 1-jén megtörtént, ezzel a két cég egy jogi entitássá vált. Bár a pozitív változásokat hamarosan már kezdhetik érzékelni az ügyfelek, vannak még…

Márka

Középiskolásokból képzik a jövő programozónőit

A Vodafone 14 és 18 év közötti lányok számára indít ingyenes informatikai kézést.

Közélet

Ezért szabott újabb bírságokat az NMHH

Bírságokat szabott ki a médiatanács tíz televízió szolgáltatójára, amiért eltértek a törvényben előírt kötelezettségeikről – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.  A…

Márka

Rácz Zsófia olyan jelenetet rendezett az RTL Klub Híradója előtt, amire nehéz szavakat találni

Rácz Zsófiát decemberben nevezték ki ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárrá, de az azóta eltelt időszakban hiába kereste az RTL Klub Híradója, most először sikerült megszólaltatniuk.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló