Unokázás hírek

Közélet › Unokázás

Elkaptak egy unokázós csalót – 1,6 millió forintot csalt ki egy idős embertől

20.03.29 09:30

1,6 millió forintot csalt ki az idős férfitól az unokázós csaló Isaszegen. Hamar elkapták a rendőrök. Nem sokáig örülhetett a zsákmányának az a 31 éves unokázós csaló, aki több, mint másfél millió forintot csalt ki pár nappal ezelőtt egy idős férfitől Isaszegen.…

Orvosnak és titkosügynöknek adta ki magát az unokázós csaló

20.03.23 16:15

A Győri Járási Ügyészség minősített csalással vádol egy nőt, aki unokázással összesen 3.430.399 forintot csalt ki egy rokkantnyugdíjas hölgytől.

Az „unokázós” csalók is kihasználják a járványt

20.03.20 10:35

Az időseket a járvány mellett a csalóktól is félteni kell! Megjelentek ugyanis a koronavírus-járványhoz alkalmazkodott szélhámosok, akik kihasználva az idősek családjuk iránti szeretetét hazugsággal csalnak ki tőlük pénzt. 

Nagyon vigyázzanak! Az unokázós csalók is “alkalmazkodtak” a helyzethez

20.03.19 09:41

Az úgynevezett unokázós csalók is alkalmazkodtak a koronavírus-járványhoz - mondta Garamvölgyi László, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója csütörtökön a Kossuth rádió Jó Reggelt, Magyarország! című műsorában.

A nyugdíjaskor a jól megérdemelt pihenést kellene, hogy jelentse

20.03.08 06:46

Pihenés helyett, munka vár sok magyar nőre idős korban. Sokan vágynak pihenésre és unokázásra, de ahhoz, hogy megfelelő anyagi körülmények között éljenek, még ekkor is dolgozniuk kell.

Vádat emeltek 22 unokázós csaló ellen

20.03.06 15:28

A bűnszervezetet egy rokoni kör hozta létre, a szálak Angliába vezetnek.  

Vádemelés. Mentősként mutatkoztak be az unokázós csalók

20.03.06 12:25

Vádat emelt az ügyészség az Egyesült Királyságból irányított, unokázós csalásokra specializálódó bűnszervezet tagjai ellen. Több nemzetközi és európai elfogatóparancs továbbra is érvényben van.

A(z) "Unokázás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Újabb trükkel támadnak az unokázós csalók

A vészhelyzethez nem csak az emberek, de az unokázós csalók is alkalmazkodtak. Újabb trükkel próbálják meg átverni az időseket. Azok a telefonos csalók, akik unokájuk „bajbakerülésével” próbáltak meg kicsalni…

Közélet

Ittasan hajtott a kerítésnek autójával a férfi, majd távozott, a rendőrök rövid időn belül elfogták

Ittasan hajtott a kerítésnek autójával a férfi, majd távozott, a rendőrök rövid időn belül elfogták Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 07., k - 12:43 A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy…

Infotech

Bemutatták a járvány elleni védekezést szolgáló első hivatalos okostelefon-alkalmazást

A Robert Koch német járványügyi intézet önkéntes alapon használható alkalmazása az okosórát vagy fitneszkarkötőt használó okostelefon-tulajdonosoknak szól. 

Közélet

Vádat emeltek a hazánkba fegyverrel és lőszerekkel belépő teherautós ellen

Az ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a szlovák férfival szemben, aki kézilőfegyverét a benne lévő lőszerekkel engedély nélkül hozta be az hazánk területére.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló