Uniós biztos hírek

Közélet › Uniós biztos

Megálljt parancsolna a járvány miatt kíváncsiskodó kormányoknak az uniós biztos

20.04.07 10:29

Ahelyett, hogy minden ország saját magának fejlesztene le egy, az állampolgárok nyomkövetésére és megfigyelésére szolgáló alkalmazást, az unió által előírtat és ellenőrzöttet kellene használni.

Rajtunk lesz majd a világ szeme

20.03.23 09:41

A veszprémiek teljes mértékben magukénak érzik a sikert, ugyanakkor a 2023-as Európa kulturális fővárosa projekt elnyerése óriá­si elvárásokkal is jár – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Navracsics Tibor, a projekt kormánybiztosa.

Közös egészségügyi raktárkészlet hoz létre az EU, 50 millió eurót szánnak rá

20.03.18 16:32

Közös európai raktárkészletet hoz létre orvosi eszközökből az Európai Unió – jelentette be a válságkezelésért felelős uniós biztos, Janez Lenarčič, az intézkedésről az EUrológus számolt be.

Navracsics: Vélhetően el fogom kapni a koronavírust

20.03.13 19:12

Navracsics Tibor volt uniós biztos Fiala Jánosnak a Keljfel Jancsi! című műsorban elmondta, hogy nagy gonddal figyeli a koronavírus körül zajló eseményeket. De emellett maximális kiváncsisággal nézi, hogy ez a járvány milyen hatással lesz az emberi…

EU-biztos: agresszívan le kell csapnunk a vírusra

20.03.10 14:21

Az egészségügyi rendszereknek időt kell nyerniük a felkészüléshez a következő időszakra – jelentette ki Sztella Kiriakidész.

EU: minden szinten fel kell készülni a járványra

20.02.24 12:16

Az Európai Unió 232 millió eurót (mintegy 76,5 milliárd forint) különített el a vírus világméretű elterjedésének megelőzésére és a járvány visszaszorítására, valamint a felkészülés fokozására - jelentette be Janez Lenarcic válságkezelésért felelős uniós…

A(z) "Uniós biztos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Uniós biztos: Harmonizálni kell a forrásokhoz való hozzáférést

Kiegyensúlyozatlan az állami támogatások rendszere az uniós tagországokban, és elfogadhatatlan, hogy egyes tagállamok az állami támogatások segítségével több forrást tudnak felhasználni gazdaságuk helyreállítására, mint a többiek –…

Közélet

"Az EU törekszik is az egyezségre Londonnal, de nem bármilyen áron"

Az Európai Bizottság főtárgyalója szerint még mindig van lehetőség a megállapodásra az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről és az EU törekszik is az egyezségre…

Nagyvilág

Megerősödve került ki a kormány a koronavírus-válságból Nógrádi György szerint Németországban

Megerősödve került ki a koronavírus-válságból az Európai Unió soros elnökségét július elsejétől betöltő Németország - mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

 

Kategória ajánló