Uniós biztos hírek

Közélet › Uniós biztos

Két vírussal küzdünk: az egyik a koronavírus, a másik pedig Orbán Viktor politikája

20.04.20 21:04

73 közismert személyiség levele jelent meg 19 európai lap hasábjain hétfő reggel. Ezt a levelet a Népszava közölte. A kezdeményezők között Andor László egykori uniós biztos is megtalálható. Ebben az írásban arról értekeznek, hogy a felhatalmazási törvény…

Megálljt parancsolna a járvány miatt kíváncsiskodó kormányoknak az uniós biztos

20.04.07 10:29

Ahelyett, hogy minden ország saját magának fejlesztene le egy, az állampolgárok nyomkövetésére és megfigyelésére szolgáló alkalmazást, az unió által előírtat és ellenőrzöttet kellene használni.

Rajtunk lesz majd a világ szeme

20.03.23 09:41

A veszprémiek teljes mértékben magukénak érzik a sikert, ugyanakkor a 2023-as Európa kulturális fővárosa projekt elnyerése óriá­si elvárásokkal is jár – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Navracsics Tibor, a projekt kormánybiztosa.

Közös egészségügyi raktárkészlet hoz létre az EU, 50 millió eurót szánnak rá

20.03.18 16:32

Közös európai raktárkészletet hoz létre orvosi eszközökből az Európai Unió – jelentette be a válságkezelésért felelős uniós biztos, Janez Lenarčič, az intézkedésről az EUrológus számolt be.

EU-biztos: agresszívan le kell csapnunk a vírusra

20.03.10 14:21

Az egészségügyi rendszereknek időt kell nyerniük a felkészüléshez a következő időszakra – jelentette ki Sztella Kiriakidész.

A(z) "Uniós biztos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

EU-biztos: Rendben van, ha a tagországok Oroszországból vagy Kínából vásárolnak vakcinát

Rendben van, ha az Európai Unió tagországai meg akarják vásárolni Oroszországból a Szputnyik V, vagy Kínából a Sinopharm nevű oltóanyagokat - idézte Thierry Breton belső piacért felelős európai uniós biztost a Politico című…

Közélet

Bizottsági jelentés: a nőkre nagyobb csapást mér a járvány

A nemek Európai Unión belüli egyenlőségéről szóló éves brüsszeli jelentés szerint a koronavírus-járvány súlyosbította a nők és férfiak között fennálló egyenlőtlenségeket.

Közélet

Carles Puigdemont: A mentelmi jogunk felfüggesztése nem Katalóniáról szól, hanem az európai demokráciáról

A katalán választók üzenete elég világos Spanyolország és az Európai Unió számára: még nincs mindennek vége. Interjú.

Nagyvilág

Védje meg magát a vakcinával csalóktól!

A koronavírus-járványt kihasználó csalók miatt ismét figyelmeztette az előfizetőit és az internetezőket az Avast nemzetközi internetbiztonsági cég. Az ok, hogy sokan igyekeznek átverni az embereket. A cég elárulta azt is, hogyan érdemes…

 

Kategória ajánló