UNHCR hírek

Közélet › UNHCR

Szerbiában jelenleg 6500-7000 illegális bevándorló tartózkodik

20.02.18 19:59

Szerbiában jelenleg mintegy 6500-7000 illegális bevándorló tartózkodik – írja az RTV honlapja. A Politika arról ír, hogy a menekültügyi biztosság adatai szerint nagyságrendileg 6500 illegális bevándorló van az országban, az  ENSZ…

Ismét migránsok százai érték el a görög partokat

19.10.17 18:42

Továbbra sem apad a Görögországot érő migrációs hullám, az utóbbi egy napban legalább 474 menedékkérő érkezett a görög égei-tengeri szigetekre - közölte az athéni polgári védelmi minisztérium és parti őrség csütörtökön.

Magyar lett a szomáliai fotómodell

19.09.25 06:34

Kafiya Said Mahdi 15 évesen menekültként jött Magyarországra. Vele együtt Zeeshan Khan pakisztáni krikettjátékos is magyar állampolgár lett.

Idén már mintegy 900 ember fulladt a Földközi-tengerbe, akik megpróbáltak illegálisan Európába jutni

19.08.27 19:01

Az idén már mintegy 900-ra emelkedett a Földközi-tengerbe fulladt menekültek száma, miután kedden újabb illegális bevándorlók vesztették életüket Líbia partjainál egy hajótörésben - közölte az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR).

Nem várt helyről kaptak pofont a bevándorláspárti civil szervezetek

19.08.22 21:49

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) szerint a bevándorláspárti NGO-k egyre aggasztóbb mértékben radikalizálják a migránsokat.

Már több mint négymillióan menekültek el Venezuelából

19.06.07 18:07

Meghaladta a 4 milliót azoknak a venezuelaiaknak a száma, akik a hazájukat sújtó válság miatt elhagyták az országot - jelentette be pénteken a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) és az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR).

A(z) "UNHCR" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Az országhatáron, reménytelenül

A balkáni migránsútvonal lezárása, azaz 2016 márciusa óta soha nem volt annyi migráns és menekült Szerbia területén, mint 2019 év végén és az idén tél elején. A menekültügyi főbiztosság értesülései szerint jelenleg 6500 migráns…

Közélet

Koronavírus: a járvány miatt lezárták az olasz kikötőket a menekültekkel érkező NGO-hajók előtt

Év eleje óta mostanáig mintegy 3 ezer illegális bevándorló érkezett az olaszországi partokra a tavalyi év ugyanezen időszakában érkezett 550-hez képest.

Közélet

Karantén alá helyeztek két görög menekülttábort

28 menekült szervezetében találták meg a vírust.

Közélet

Covid-19: Az éhezők és rászorulók számára ez egy krízis a krízisben

Dominique Burgeon, az Ensz Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) vészhelyzeti és rezíliencia egységének igazgatója elmagyarázza, mit jelent a Covid-19 a válságos helyzetben lévő rászorulók számára, akik már most is…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló