Ungváry Krisztián hírek

Ismert személy › Ungváry Krisztián

Beismerte a történész, hogy gyűjteménye van náci egyenruhákból

20.07.09 06:08

Beismerte közösségi oldalán Ungváry Krisztián, hogy egész gyűjteménye van náci egyenruhákból - erről írt a Pesti Srácok.

Ungváry Krisztián: Nincsen párhuzamos tudomány

20.07.04 08:16

A tények szigorú határokat szabnak a különféle narratíváknak és interpretációknak.

Ungváry Krisztián vitamódszere elfogadhatatlan

20.06.22 23:52

Megáll az ész. Ez mindennek ellentmond, amit tudományos bizonyításnak neveznek.

Ungváry Krisztián: A szellemi alvilág: Szakács Árpád

20.06.20 08:43

Szakács módszereinek kritikája elvileg nem egy szaktörténész, hanem az újságírás vagy a klinikai pszichiátria feladata lenne.

Horthy Miklós a mérlegen – vitába szállt Ungváry és Szakály

20.05.07 11:36

Elbukott politikus vagy országmentő hős? Horthy Miklós megítéléséről vitatkozott Ungváry Krisztián új könyvének bemutatóján Szakály Sándorral. Tudósításunk a történészvitáról!

Ungváry Krisztián: a kitörés-teljesítménytúra a Fidesz projektje

20.02.06 13:13

Ungváry Krisztiánnak nemrég jelent meg új könyve „Hősök?” címmel, amelyben a második világháborúban Budapest ostromakor a várost védő német tisztek életrajzát írta meg – köztük azokét, akik a február 11-i kitörésben részt vettek.

A(z) "Ungváry Krisztián" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Ungváry Krisztián világháborús német egyenruhát árult

A történész legjobb tudomása szerint nem neonácinak adta el az egyenruhát. Ungváry kitüntetéseket is gyűjt, de alapvetően nem a hitleri Németországhoz kapcsolódóan.

Politikus

Elérte a kormányt a koronavírus: nem tudják, kitől kaphatta el a fertőzést Varga Judit

Már a kormánytagokat sem kíméli a koronavírus! Az első fertőzött Varga Judit igazságügyi miniszter volt, aki kedd este jelentette be, hogy pozitív lett a tesztje.

Közélet

Újabb migránsokat kaptak el megyénkben

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök Hercegszántó-Hóduna külterületén több külföldit is feltartóztattak.

Politikus

Kastélyt és kikötőt is kap a Mathias Corvinus Collegium

Balatoni vitorláskikötőt és kastélyt is ingyen átadott az állam egy Fidesz-közeli magánalapítványnak. A Mathias Corvinus Collegium nyáron már egy 600 milliárd forint értékű részvénypakettet is megkapott. A kormány szerint egy nagy magyar…

 

Kategória ajánló