Ujhelyi István hírek

Politikus › Ujhelyi István

Ujhelyi István támogatja a kínai campust

Tegnap 10:37

– Magyarország és Kína, a magyar és a kínai nép között nagyon szoros kötelék van – hangoztatta korábban a DK-s Oláh Lajos.

Megbocsáthatjuk Orbán bűneit?

21.04.04 10:49

Ez egy rendkívüli húsvéti időszak, egy tragédiákkal beárnyékolt rendkívüli ünnep. Éppen ezért, ez egy rendkívüli vasárnapi levél. Sokat gondolkodtam ezeken a sorokon: egyszerre akartam méltó lenni a húsvéti szentséghez, minden hívő ember…

Navracsics: Nincs esély normális párbeszédre

21.04.01 05:34

A volt miniszter azt mondta, a nyugati vakcinák hiánya miatt 20 ezer magyar ember vesztette életét, Navracsics szerint a keleti oltóanyagok is késtek.

Tájékoztatási Központ: Ujhelyi hozza nyilvánosságra a brüsszeli szerződéseket!

21.03.31 11:58

A kormányzati szervezet szerint kiderülne, miért érkezik sokkal később és sokkal kevesebb vakcina Magyarországra mint az Unión kívüli Nagy-Britanniába vagy Izraelbe.

Megérkezett az Európai Bizottság elnökének válasza Karácsony Gergely és Ujhelyi István levelére

21.03.28 12:16

Határozott és gyors választ küldött az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen arra a megkeresésre, amelyet néhány nappal ezelőtt Karácsony Gergely főpolgármesterrel együtt küldött Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője az uniós…

EU: a tagállamok rendelték az oltóanyagokat a gyártóktól

21.03.18 21:25

Ujhelyi István szerint az uniós szóvivő kijelentése "egyértelműen bizonyítja, hogy a Fidesz-kormány egyszerűen hazudik, amikor azt állítja, hogy a szállítási és ütemezései megállapodásokat Brüsszel kötötte."

Ujhelyi István propaganda helyett több munkát vár el a kormányzattól

21.03.18 10:37

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője továbbra is arra vár választ a kormánytól, hogy pályázik-e az uniós munkahelyvédelmi program maradványösszegére.

A(z) "Ujhelyi István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Ujhelyi István: helye van Budapesten a Fudan egyetemnek és a CEU-nak is

Az európai parlamenti képviselő nem lát kivetnivalót a kínai egyetem magyar campusában, de aggályosnak tartja a beruházás részleteit.

Politikus

Horn Gábor szerint a kiszivárgott menetrend reális, de még vannak nyitott kérdések

Az ellenzéki előválasztásról van szó, amelynek részletes menetrendjét eddig csak az MSZP erősítette meg hivatalos információként.

Közélet

Ujhelyi István: helye van Budapesten a Fudan egyetemnek és a CEU-nak is

Az európai parlamenti képviselő nem lát kivetnivalót a kínai egyetem magyar campusában, de aggályosnak tartja a beruházás részleteit.

Életmód

Szlávik: "mindenki veszélyben van, aki nem oltatta be magát"

Bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést "el kell engednünk".

 

Kategória ajánló