Újfehértó hírek

Magyar település › Újfehértó

Befejeződött a vasúti pálya helyreállítása Újfehértónál

21.05.05 17:07

Befejezték az április 20-án Újfehértónál történt balesetet követő helyreállítást a második sínpáron is, így ismét két vágányon haladhatnak a vonatok Újfehértó és Hajdúhadház között.

Oldalára borult egy autó Újfehértón

21.04.26 20:43

Oldalára borult egy személyautó Újfehértón, a Vadastagnál. A balesethez műszaki mentés céljából az újfehértói önkormányzati tűzoltók vonult ki. A helyszínre mentők is érkeztek. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Újfehértói vonatbaleset - még tart a mentés, de már járnak a szerelvények

21.04.23 06:58

A záhonyi vasútvonal Hajdúhadház és Újfehértó közötti szakaszán péntek hajnaltól egy vágányon, 60 kilométer/órás sebességkorlátozással újraindulhatott a vonatforgalom.

Újraindulhatott a forgalom egy vágányon az Újfehértónál történt baleset után

21.04.23 06:52

A záhonyi vasútvonal Hajdúhadház és Újfehértó közötti szakaszán péntek hajnaltól egy vágányon, 60 kilométer/órás sebességkorlátozással újraindulhatott a vonatforgalom – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

Újfehértói vonatbaleset: ekkor indulhat újra a közlekedés a halálszakaszon

21.04.22 17:25

Folyamatosan dolgoznak a vasúttársaság szakemberei az Újfehértó közelében kedden történt vonatbaleset helyszínén. A tragédiában során két vonat is letarolt egy fiatal traktorost, aki a helyszínen életét vesztette.

A(z) "Újfehértó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Befejeződött a vasúti pálya helyreállítása Újfehértónál

Befejezték az április 20-án Újfehértónál történt balesetet követő helyreállítást a második sínpáron is, így ismét két vágányon haladhatnak a vonatok Újfehértó és Hajdúhadház között.

Gazdaság

Vannak olyan megállók, ahol csak jelzésre áll meg a vonat

Csak akkor áll meg a vonat a Zala megyei Pötrétén, ha az utas jelzi a leszállási szándékát vagy a peronon is várakozik utas. A feltételes megállóhelyeket a Nagykanizsa-Zalaszentiván és a Pécs-Gyékényes vonalakon vezették be…

Megye

Tűz ütött ki egy lakóházban Nagybégányban

Március 23.-án 18:14-kor segélykérés érkezett a Derceni Egyházi Önkéntes Tűzoltóság munkatársaihoz, miszerint a Beregszászi járási Nagybégányban tűz ütött ki egy lakóházban. A helyszínre érkezve a tűzoltók tapasztalták, hogy…

Kultúra és szórakozás

Csobot Adél is ott lesz a jubileumi X-Faktorban

Csobot Adél személyében új női mentor érkezik az X-Faktor 10. évadába Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti. Csobot Adél Dallos Bogitól veszi át a stafétabotot a tehetségkutatóban aki úgy döntött a jövőben zenei karrierjére és egyéb…

 

Kategória ajánló