Új-Zéland hírek

Ország › Új-Zéland

Perre megy a Facebook, hogy kevesebb legyen a kamulájk az Instagramon

19.04.27 07:39

A Facebook 2018 óta próbálja felszólítani az egyik új-zélandi céget, hogy ne áruljon lájkoló és követő botokat az Instagram-profilok számára, de eddig nem tudták velük felvenni a kapcsolatot. Most elégelték meg a dolgot.

Sri Lanka: az IS robbanthatott

19.04.24 09:15

Az új-zélandi Christchurchben 50 halálos áldozatot követelő mészárlás miatti bosszúból robbantottak fel iszlamista szélsőségesek nyolc helyszínen húsvétvasárnap több mint 800 embert – jelentette be kedden Ruvan Vidzsevardene, Srí Lanka…

A Srí Lanka-i kormány szerint az új-zélandi merénylet megtorlása volt a húsvéti robbantássorozat

19.04.23 11:18

A húsvétvasárnapi Srí Lanka-i összehangolt merényleteket bosszúból követték el a christchurchi mecsetekben elkövetett március 15-i tömegmészárlásért - jelentette ki a Srí Lanka-i védelmi miniszter helyettese a nyomozás eddigi eredményei alapján.

Évek óta fogságban tart az Iszlám Állam egy új-zélandi ápolónőt

19.04.15 11:18

Elrabolták és évek óta fogságban tartják az Iszlám Állam nevű terrorszervezet tagjai Szíriában a vöröskereszt egyik munkatársát, egy új-zélandi ápolónőt - hozta nyilvánosságra a nemzetközi vöröskereszt.

Évek óta fogságban tart az Iszlám Állam egy új-zélandi ápolónőt

19.04.15 10:12

A vöröskereszt azt követően döntött úgy, hogy öt év után nyilvánosságra hozza az ügyet, hogy az Iszlám Állam március végén az utolsó területeit is elvesztette Szíriában. 

A(z) "Új-Zéland" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Több halálos áldozata is van az új-zélandi vulkán kitörésnek, sokakat még mindig keresnek

Legalább öt halálos áldozata van, valamint több személy még mindig nem került elő a helyi idő szerint hétfő délután történt Új-Zélandi vulkánkitörés után.

Ország

Queensland vállalná a kandidálást a 2032-es olimpiára

Ha elnyerik a rendezés jogát, akkor 32 év után térhetnek vissza a játékok Ausztráliába.

Közélet

Terrorizmus: 2000 óta kétezer európai áldozat

A Terrorizmus fekete és fehér könyve című európai dokumentumból kiderül: az ezredforduló és 2018 között közel kétezer áldozata volt a terrorizmusnak Európában. Az áldozatok között négy magyar katona is van, ők Afganisztánban…

Nagyvilág

Óriási tűz Új-Zélandon, egy konferenciaközpont ég

Auckland belvárosában több épületet is kiürítettek, a forgalom leállt.

 

Kategória ajánló