Új-Zéland hírek

Ország › Új-Zéland

Új-Zélandon elhárították a támadást

20.08.28 12:22

Napokig nem lehetett kereskedni az új-zélandi tőzsdén, amelyet hackerek támadtak meg. Sikerült újraindítani a rendszert.

A kiszabható legmagasabb büntetést kapta az új-zélandi terrorista

20.08.27 11:38

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte, feltételes szabadlábra helyezés kizárásával csütörtökön a christchurchi bíróság a 29 éves ausztrál férfit, aki 2019-ben 51 embert mészárolt le két új-zélandi mecsetben - írja az Euronews.

Kibertámadás érte az új-zélandi tőzsdét

20.08.27 08:58

Az elmúlt néhány nap alatt második alkalommal állt le az Új-Zélandi értéktőzsde elosztott túlterheléses támadás (DDoS) miatt.

Élete végéig rács mögött marad az új-zélandi terrorista

20.08.27 06:40

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte, a feltételes szabadlábra helyezés kizárásával csütörtökön a christchurchi bíróság Brenton Tarrant. Ő az, akit azzal vádolnak, hogy 51 embert mészárolt le tavaly két új-zélandi mecsetben.

Christchurchi mészárlás: a vádlott nem akar megszólalni

20.08.26 09:40

Nem szólal fel saját védelmében Brenton Tarrant, akit azzal vádolnak, hogy 51 embert mészárolt le tavaly két új-zélandi mecsetben, a döntést a gyanúsított szerdán közölte a christchurchi bírósággal.

Megkezdődött a christchurchi mészáros pere

20.08.24 06:25

Szigorú biztonsági intézkedések között megkezdődött hétfőn a új-zélandi Christchurchben Brenton Tarrant pere, akit azzal vádolnak, hogy 51 hívőt mészárolt le tavaly két mecsetben.

A(z) "Új-Zéland" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Ázsiai, ausztrál és új-zélandi vezetők is gratuláltak Bidennek

Mun Dzse In dél-koreai elnök a Twitteren leszögezte: Szöul folytatja az együttműködést Washingtonnal a térség biztonságának és békéjének érdekében.

Nagyvilág

Pásztor: Azon dolgozom, hogy helyreálljon a személyforgalom Magyarország és Szerbia között

Mindenkit arra biztatott mielőbb jegyeztesse elő magát a koronavírus elleni védőoltásra.

Tudomány

Rendhagyó módon ünnepelik a magyar kultúra napját a külföldi magyar kulturális intézetek

Idén a koronavírus-járvány miatt rendhagyó módon ünneplik a külföldi magyar kulturális intézetek a magyar kultúra napját: a világ 24 országában jelen lévő hálózat New Yorktól Pekingen át Moszkváig elsősorban az intézetek…

Ország

Aus. Open: szívrohamot kapott a veterán székbíró a karanténban

A teninews.com.br beszámolója szerint szerdán szívrohamot kapott Melbourne-ben a február 8-án kezdődő Australian Openre érkező veterán brazil teniszbíró, Carlos Bernardes, akit szállodai szobájából kórházba szállítottak. A…

 

Kategória ajánló