Új-Zéland hírek

Ország › Új-Zéland

Új-Zéland a jövő héttől enyhít a korlátozásokon

20.04.20 10:13

Az iskolák részben kinyithatnak, de nem lesz kötelező a bejárás, az építőipar beindulhat, de a társadalmi korlátozásokból nem engednek.

Az új-zélandi kormánytagok lemondtak fizetésük 20 százalékáról koronavírus-járvány miatt

20.04.15 11:34

Az új-zélandi kormány tagjai és vezető tisztségviselői szolidaritásból hat hónapra lemondtak fizetésük 20 százalékáról a koronavírus-járvány miatt. Dél-Koreában folytatódtak a parlamenti választások szerdán.

Nyaralj, tanulj, dolgozz Új-Zélandon

20.04.08 11:25

A magyar és az új-zélandi kormány megállapodása alapján a 2020-2021-es évben ismét száz 18 és 35 év közötti magyar fiatal utazhat Új-Zélandra egyéves tartózkodói vízummal. Az évente meghirdetett nagysikerű kezdeményezés következtében órák…

Bűnösnek valotta magát az új-zélandi tömeggyilkosság gyanúsítottja

20.03.26 10:22

Korábbi álláspontját megváltoztatva bűnösnek vallotta magát csütörtöki bírósági meghallgatásán az az ausztrál férfi, aki a muzulmán pénteki ima idején 51 embert lőtt agyon két mecsetben tavaly az új-zélandi Christchurch városában.

A(z) "Új-Zéland" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Maradonának szólt a haka + VIDEÓ!

Így tisztelegtek az új-zélandiak az argentin zseni emléke előtt.

Ország

Alig 300 óra alatt sikerült létrehozni a világegyetem Google Térképét

Képletesen szólva ugyan, de ausztrál kutatóknak sikerült létrehozniuk a világegyetem Google Térképét, lévén a CSIRO kérésére az ASKAP rádióteleszkóppal olyan eredményeket értek el, amire korábban még soha…

Tudomány

Szlovéniában marad az egy hónapja tartó teljes zárlat

Meghosszabbította a szlovén kormány az új koronavírus-járvány megfékezésére hozott szigorú intézkedéseket az országban.

Nagyvilág

Tovább gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában

Tovább gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában, csütörtökre megint csaknem 14,5 ezer új beteget jegyeztek fel egy nap alatt, viszont egymást követő második napon ismét többen gyógyultak meg, mint ahányan megfertőződtek.

 

Kategória ajánló