Ügyintézés hírek

Gazdaság › Ügyintézés

Egyre többen kötnek biztosítást is online

Tegnap 13:21

A biztosítás bizalmi kérdés, mégis egyre többen kötnek szerződést online, a személyes ügyintézéshez a legtöbben csak megszokásból ragaszkodnak.

A horgászoknál is szünetel a személyes ügyfélfogadás

20.11.19 14:08

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége arról adott ki tájékoztatást, hogy az egészség megóvása érdekében 2020. november 19-től átmenetileg szünetel a személyes ügyfélfogadás a győri irodájukban. Az ügyintézés…

Nem gyengíti a maszk a tüdő működését

20.11.18 14:09

Az orrot és szájat fedő maszk akadályozza az új típusú koronavírus terjedését, azonban nincs alapjuk azoknak az aggodalmaknak, hogy megnehezítené a légzést.

Fájó változásról döntött a Magyar Posta

20.11.18 13:07

A postai nyitvatartást a kijárási korlátozáshoz igazították, ezért szűkítették azon posták nyitvatartását, amelyek 19 óra után is fogadtak ügyfeleket. Emellett kérik az ügyfeleket, hogy mindig viseljék megfelelően maszkjaikat - közölte az állami cég.

Minden adott a mai naptól induló online oktatáshoz a Szegedi Tudományegyetemen

20.11.16 11:55

A Szegedi Tudományegyetem november 16-ától visszavonásig online oktatásra áll át. A CooSpace keretrendszer az oktatási együttműködést és a tanulási folyamatot támogatja, míg az elektronikus ügyintézést a Modulo segíti. Ezeknek a…

Saját ügyintézővel, otthonról is bankolhat

20.11.16 07:14

Szereti a megkülönböztetett figyelmet a banki ügyintézéskor? A Takarékbank Zrt. prémium és private banki ügyfelei már nem csak személyesen, hanem a VideoBankon keresztül is elsőbbségi kiszolgálásban részesülnek, hogy gyorsan és kényelmesen…

NAV: időpontot kell foglalni az ügyintézéshez

20.11.13 10:11

A kormányablakokban működő NAV-ablakokban november 12-től a személyes ügyintézéshez előzetes időpontfoglalásra van szükség - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

A(z) "Ügyintézés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Nagy változás a biztosítások megkötésében, döntöttek a magyarok

A biztosítás bizalmi kérdés, mégis egyre többen kötnek szerződést online, a személyes ügyintézéshez a legtöbben csak megszokásból ragaszkodnak – közölte az OTP Mobil Kft. az MTI-vel hétfőn.

Tudomány

Helytállnak az önkéntes hajdú-bihari diszpécserek

Debrecen - Az önkéntesek ebédjét egy debreceni vállalkozó állja és szállítja ki minden nap a járvány végéig.

Nagyvilág

Ismét vitt egy kis süteményt és gyümölcsöt a debreceni mentősöknek az alpolgármester és csapata

Ismét egészségügyi dolgozók számára vitt süteményeket és gyümölcsöket a Debreceni Karitatív Testület. November 23-án az Országos Mentőszolgálat debreceni állomásának dolgozói számára juttattak el felajánlásokat a…

Infotech

Otthagyta a nyomát a járvány az internetezésünkön is

A telefonos szöveges üzenetek száma csökken.

 

Kategória ajánló